Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

Qualcomm Snapdragon
I Galaxy S23-serien anvendes Qualcomm Snapdragon processor. Rygterne har peget på, at Samsung ville udvikle deres egen nye chip

Der har været rygter om, at Samsung er i gang med at udvikle et nyt chipset i eget navn kaldet Galaxy Chip. Rygterne har været i mange techmedier verden over i sidste uge, men inden dette for alvor stikker af og ”bliver en sandhed”, er Samsung kommet ud af busken.

– ”En nylig medierapport siger, at Samsung har etableret et internt team dedikeret til udviklingen af en (ny) CPU-core. Dette er ikke sandt. Vi har i lang tid haft flere interne teams ansvarlige for CPU-udvikling og -optimering, samtidig med at vi konstant rekrutterer globale talenter fra relevante områder,” står der i et statement, som Sammobile har modtaget.

Det vides ikke, hvorfor Samsung har haft behov for at melde tydeligt ud omkring dette, da rygter og spekulationer ellers aldrig er noget, som store virksomheder kommenterer på.

Samsung anvender i årets topmodelserie, Galaxy S23-serien, processor og chipset fra Qualcomm globalt. Tidligere har Samsung i vores markedsområde anvendt deres eget Exynos-chipset.

Du kan læse mere om processorskiftet her.

I branchen er det generelt blevet en trend, at udvikle egne chipsets fremfor at anvende en hyldevare. Google har lavet Tensor mens Apple i forretningsområdet Apple Silicon har fået meget ros for M-chipserien til computere.

Se vores test af Galaxy S23 Ultra

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Qualcom Snapdragon 8 Gen 2, som bruges i Galaxy S23-serien producerer Samsung på egne fabrikker. Det sker med licens fra Qualcomm.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram