Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

Qualcomm Snapdragon
I Galaxy S23-serien anvendes Qualcomm Snapdragon processor. Rygterne har peget på, at Samsung ville udvikle deres egen nye chip

Der har været rygter om, at Samsung er i gang med at udvikle et nyt chipset i eget navn kaldet Galaxy Chip. Rygterne har været i mange techmedier verden over i sidste uge, men inden dette for alvor stikker af og ”bliver en sandhed”, er Samsung kommet ud af busken.

– ”En nylig medierapport siger, at Samsung har etableret et internt team dedikeret til udviklingen af en (ny) CPU-core. Dette er ikke sandt. Vi har i lang tid haft flere interne teams ansvarlige for CPU-udvikling og -optimering, samtidig med at vi konstant rekrutterer globale talenter fra relevante områder,” står der i et statement, som Sammobile har modtaget.

Det vides ikke, hvorfor Samsung har haft behov for at melde tydeligt ud omkring dette, da rygter og spekulationer ellers aldrig er noget, som store virksomheder kommenterer på.

Samsung anvender i årets topmodelserie, Galaxy S23-serien, processor og chipset fra Qualcomm globalt. Tidligere har Samsung i vores markedsområde anvendt deres eget Exynos-chipset.

Du kan læse mere om processorskiftet her.

I branchen er det generelt blevet en trend, at udvikle egne chipsets fremfor at anvende en hyldevare. Google har lavet Tensor mens Apple i forretningsområdet Apple Silicon har fået meget ros for M-chipserien til computere.

Se vores test af Galaxy S23 Ultra

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Qualcom Snapdragon 8 Gen 2, som bruges i Galaxy S23-serien producerer Samsung på egne fabrikker. Det sker med licens fra Qualcomm.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

KORT NYT: Den næste topmodel fra Xiaomi ventes at være først på markedet med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processoren.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram