Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

OnePlus Nord CE 2
OnePlus Nord 2 CE får måske snart en "efterfølger" i OnePlus Nord 3 CE (Foto: MereMobil.dk)

Der har længe været lidt rygter om kommende modeller fra OnePlus. Det ventes blandt andet, at de lancerer en OnePlus Nord 3 og en OnePlus Nord CE 3. Om oplysningerne holder stik, er uvist. Men måske på grund af, at navnene ligger tæt op ad hinanden, har der været lidt misforståelser. Det skriver GSMArena.

LÆS OGSÅ: OnePlus Nord 3 – nye detaljer

Ifølge de seneste oplysninger vil OnePlus Nord CE 3 komme med en 6,72 tommer FHD+ skærm, som understøtter 120 Hz opdateringshastighed. Det skulle desuden være en AMOLED-skærm og ikke LCD, hvilket tidligere har været rygtet.

Processoren skulle være en Snapdragon 782G og ikke Snapdragon 695, som tidligere rygter har oplyst.

Mobilen vil komme i konfigurationer med henholdsvis 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, samt 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

I de nyeste rygter forlyder det også, at kameraet har en 50 megapixels hovedsensor (Sony IMX890), samt en 8 megapixels ultravidvinkel og 2 megapixels makro. Mens frontkameraet er på 16 megapixels.

VIDEO: OnePlus 11 er virkelig god - se testen

Batteriet i OnePlus Nord CE 3 skulle angiveligt være på 5.000 mAh og understøtte 80 watts hurtigopladning, lyder det fra kilderne ifølge GSMArena.

OnePlus har ikke meldt noget officielt ud omkring OnePlus Nord CE 3 eller OnePlus Nord 3. Så det er altså uvist, om det er OnePlus Nord 3 eller OnePlus Nord CE 3, som får ovenstående specifikationer. Det er derfor blot rygter og spekulationer, men vi bliver formegentlig klogere i løbet af de kommende uger eller måneder.

Mere til historien

OnePlus Nord 2 CE blev offentliggjort tilbage i februar 2022, men det tyder altså på, at vi skal vente til senere på året med Nord 3 CE, hvis den bliver en realitet. OnePlus Nord 2 kom på markedet i sommeren 2021.

OnePlus 11 Jupiter Rock Edition: Ny telefon med unik finish

En særlig udgave af OnePlus 11 er på vej. Designinspirationen kommer fra en kendt planet.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram