OnePlus 11 Concept – afslører nye teknologier

OnePlus har fremvist deres nye koncepttelefon med synligt flydende kølevæske. Men…

OnePlus 11 Concept (Foto: OnePlus)
OnePlus 11 Concept (Foto: OnePlus)

OnePlus lancerede tidligere i februar den nye OnePlus 11, som er selskabets flagskib netop nu.

OnePlus har mere i ærmet og under Mobile World Congress blev det bekræftet, at vi senere i år får deres nye foldbare smartphone.

Noget af det som OnePlus også afslørede ved Mobile World Congress 2023 var den nye OnePlus 11 Concept. Det er dog ikke en telefon, som kommer i handlen.

OnePlus 11 Concept afsløres på Mobile World Congress

Men den fremvistes en ny flydende kølevæske, som pumpes rundt i telefonen, hvilket kan ses, da telefonen har en transparent bagside. Faktisk har det ført til, at mange har tænkt om der var lidt inspiration fra Nothing Phone, som også har en transparent bagside med lys.

Køleteknologien, som hedder Active CryoFlux, gør, at temperaturen reduceres med op til 2,1 grader, mens der spilles på ”højtryk”. Mens den ved opladning vil kunne bringe temperaturen omkring 1,6 grader ned, hvilket skulle gøre, at opladetiden forbedres.

Der er dog ikke tale om en mærkbar forbedring, da det drejer sig med mellem 30-60 sekunder. Så her er altså ikke tale om en revolutionerende ændring.

Men køleteknologien, Active CryoFlux, er skabt ved at tilpasse kølekapaciteten fra gaming-pc’er til en smartphone.

OnePlus Nord 3 – nye detaljer

Foruden den nye køleteknologi er OnePlus 11 Concept også udstyret med et komplekst designet kamerasystem med radering og dekorative teknikker, som normalt kun er forbeholdt ure i luksuskategorien.

Kræver tålmodighed…

Du skal dog ikke forvente, at du snart kan købe OnePlus Concept 11 eller noget der minder om. OnePlus oplyser, at de forventer en feature som denne kan lanceres i en kommerciel telefon indenfor 2-3 år.

TEST: OnePlus 11 | formidabel pris – god telefon

Det er derfor spændende om nogle konkurrenter kommer først eller vi overhovedet ser dette på sigt. Det er før sket, at funktioner og features aldrig har nået offentligheden, da noget andet er dukket op i stedet.

Det er heller ikke første gang, at OnePlus afslører en koncepttelefon. I 2020 var det OnePlus Concept One. Den kan du se mere om i videoen herunder.

OnePlus Concept One

Mere til historien

Kernen i Active CryoFlux er en piezoelektrisk keramisk mikropumpe af industriel kvalitet, der er forbundet med rørledninger, som er indlejret mellem en øvre og en nedre membran. Mikropumpen fylder mindre end 0,2 cm2, hvilket gør det muligt for kølevæsken at cirkulere rundt om rørledningerne uden at øge OnePlus 11 Concept’s vægt og tykkelse væsentligt. Forklarer OnePlus i en pressemeddelelse.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram