Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

Nothing Ear 2 (Foto: Nothing)
Nothing Ear 2 (Foto: Nothing)

Nothing sendte deres første produkt, Nothing Ear 1, på markedet i sommeren 2021. Nu er de klar med efterfølgeren, som helt efter bogen har fået navnet Nothing Ear 2.

Lighederne mellem Ear 1 og Ear 2 er store, når vi kigger på designet. Men der er dog tale om bedre specifikationer, flere features og lidt designændringer.

Nothing Ear 2 (Foto: Nothing)
Nothing Ear 2 (Foto: Nothing)

Skal du se designændringerne, så kræver det dog nok, at du har begge produkter ved siden af hinanden.

Opladeæsken er blevet en lille smule mindre og der er brugt færre materialer til den. Kigger vi på de to earbuds, så ligner de også hinanden. Men da der er rigtigt mange ændringer indeni, så har det også betydet, at de er redesignet, selvom ligheden er stor.

Nothing Ear 2 (Foto: Nothing)
Nothing Ear 2 (Foto: Nothing)

Nothing Ear 2 understøtter LHDC 5.0, hvilket er en opgradering i forhold til Ear 1, som kun understøttede AAC og SBC. Begge disse er også understøttet på Ear 2.

Derudover understøtter Ear 2 Bluetooth 5.3, samt flerpunktsforbindelser, så du kan tilslutte øretelefonerne til to enheder samtidigt. De har også Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair.

Den aktive støjreduktion (ANC) er også blevet opgraderet. Og så er Ear 2 IP54-certificeret, mens opladeæsken er IP55-certificeret.

Nothing Ear 2 (Foto: Nothing)
Nothing Ear 2 (Foto: Nothing)

Det er allerede nu muligt at købe Ear 2 på Nothings officielle hjemmeside. Forhandlere som ProShop har den også på hylderne. Nothing Ear 2 koster 1.199 kroner.

Mere til historien

Nothing har også sendt en smartphone på markedet, som havde et lidt anderledes udtryk designmæssigt. Desværre var telefonen, ifølge vores test, ikke "all that".

Nothing Phone 2 – flere specifikationer bekræftet

Sidste år kom Nothing Phone 1. I år lander efterfølgeren, der ventes at få navnet Nothing Phone 2. Flere specifikationer er afsløret. Se dem her.

(mere…)
Det bedste kontorheadset til samtaler – Jabra vs. Poly

TEST: Her er de bedste kontorheadsets med støjreduktion ved telefonsamtaler. Jeg har Jabra Evolve2 Flex mod Poly Voyager 4320.

(mere…)
Jabra Elite 4 test | okay støjreduktion

TEST: Støjreduktionen fungerer, men imponerer ikke. Lydkvaliteten og prisen er god.

(mere…)
B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Nothing Ear (2) headset – lanceringsdato afsløret

KORT NYT: Så er det bekræftet, at Nothing Ear (2) lanceres senere denne måned.

(mere…)
Sony er klar med prisvenlige hovedtelefoner

Sony har i dag præsenteret to nye hovedtelefoner. Både til over-ear og on-ear. Prisen er ret rimelig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram