Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

OnePlus 11 og OnePlus Buds Pro 2 (Foto: OnePlus)
OnePlus 11 og OnePlus Buds Pro 2 (Foto: OnePlus)

Da OnePlus tidligere i år lancerede OnePlus 11 forlød det, at der ikke kom en ”pro-model” i år. Og det er måske også korrekt, men OnePlus har nu teaset for en ny version af OnePlus 11.

Det er Li Jie, OnePlus China President, som har delt det første billede af enheden på Weibo. Telefonen siges at have “hidtil usete materialer og håndværk, hvilket gør hver mobiltelefon unik”. Det skriver GSMArena.

TIP: 3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

På billedet ses den nye ”Special Edition” af OnePlus 11 ved siden af planeten Jupiter, hvilket måske hentyder til, at den kommer med en bagside eller lignende med inspiration fra rummet?

Digital Chat Station har på Weibo skrevet, at den nye OnePlus 11 kommer i et specielt materiale på bagsiden, som er første gang i mobilindustrien. Det skulle gøre, at den var kold og kølig at røre ved.

Dette skulle dog ikke være OnePlus 11 Concept-telefonen, der blev fremvist på Mobile World Congress, som har noget særligt flydende kølevæske.

OnePlus 11 Concept – afslører nye teknologier

Der er ikke nogen officielle udmeldinger fra OnePlus. Det er også uvist om denne model får en global lancering eller der er tale om en limited edition oveni. Ligesom det er uvist om den kommer med de samme specifikationer, som den nuværende OnePlus 11. Vi må afvente en officiel udmelding fra OnePlus.

OnePlus 11 – dansk test – Virkelig god topmodel til skarp pris

Mere til historien

I februar lancerede OnePlus også deres første tablet, OnePlus Pad, samt de er gået sammen med franske Keychron om at lancere et high end-tastatur.

Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram