Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

OnePlus 11 og OnePlus Buds Pro 2 (Foto: OnePlus)
OnePlus 11 og OnePlus Buds Pro 2 (Foto: OnePlus)

Da OnePlus tidligere i år lancerede OnePlus 11 forlød det, at der ikke kom en ”pro-model” i år. Og det er måske også korrekt, men OnePlus har nu teaset for en ny version af OnePlus 11.

Det er Li Jie, OnePlus China President, som har delt det første billede af enheden på Weibo. Telefonen siges at have "hidtil usete materialer og håndværk, hvilket gør hver mobiltelefon unik". Det skriver GSMArena.

TIP: 3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

På billedet ses den nye ”Special Edition” af OnePlus 11 ved siden af planeten Jupiter, hvilket måske hentyder til, at den kommer med en bagside eller lignende med inspiration fra rummet?

Digital Chat Station har på Weibo skrevet, at den nye OnePlus 11 kommer i et specielt materiale på bagsiden, som er første gang i mobilindustrien. Det skulle gøre, at den var kold og kølig at røre ved.

Dette skulle dog ikke være OnePlus 11 Concept-telefonen, der blev fremvist på Mobile World Congress, som har noget særligt flydende kølevæske.

OnePlus 11 Concept - afslører nye teknologier

Der er ikke nogen officielle udmeldinger fra OnePlus. Det er også uvist om denne model får en global lancering eller der er tale om en limited edition oveni. Ligesom det er uvist om den kommer med de samme specifikationer, som den nuværende OnePlus 11. Vi må afvente en officiel udmelding fra OnePlus.

OnePlus 11 - dansk test - Virkelig god topmodel til skarp pris

Mere til historien

I februar lancerede OnePlus også deres første tablet, OnePlus Pad, samt de er gået sammen med franske Keychron om at lancere et high end-tastatur.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram