Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

Se min anmeldelse af MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro chip

MacBook Pro 14-tommer et perfekt kompromis mellem en kompakt størrelse og højtlydende hardware, hvilket gør den til en ideel løsning for folk på farten, som har brug for en kraftfuld computer.

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge MacBook Pro 14" M2 Pro versionen, som har vist sig at have betydeligt bedre grafikydelse end den større MacBook Pro 16-tommer.

Selvom den stationære (og noget dyrere) Mac Studio med M1 Max chip yder endnu mere, kan den ikke slå MacBook Pro 14" i alsidighed og mobilitet.

14-tommer modellen er fantastisk til 3D-grafik, videoredigering, musikproduktion og grafiske projekter. Desuden kan den håndtere flere højtopløselige eksterne skærme via USB-C eller HDMI-tilslutning.

Prisen på en MacBook kan være høj, men det er ikke nødvendigvis ”dyrt”, når man tager dens ydelse og alsidighed i betragtning. Trods alt er der tale om et arbejdsredskab.

Selvom min testcomputer var på den dyre side af 30.000 kroner, kan du konfigurere en MacBook Pro 14" til omkring 23.000 kroner uden at gå ret meget på kompromis med dens ydelse – og lande på en fornuftig pris.

Den økonomiske computer

En anden mulighed er Mac Mini, som er en mindre og mere økonomisk løsning. Computeren er tilgængelig til under 6.000 kroner og er stadig i stand til at håndtere ret mange opgaver, som du vil støde på i dit daglige brug.

Hvis du har brug for en bærbar computer, der kan håndtere krævende opgaver og stadig være mobil, er MacBook Pro 14" et godt valg. Den økonomisk bevidste ser nærmere på Mac Mini.

Du kan se min video om Mac Mini her.

Inden du køber en ny MacBook, så se min testvideo herover. Læs også hele anmeldelsen af MacBook Pro 14-tommer.

TECHVIDEOER PÅ DANSK: Vil du se videoer på dansk om ny teknologi? På vores YouTube-kanal har vi test af telefoner og ny teknologi Du kan følge MereMobil.dk på YouTube her 😊

Mere til historien

MacBook Pro tre USB-C porte med Thunderbolt 3 samt SD-kortlæser, MagSafe-opladning og 3,5 mm. port til hovedtelefoner.

Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram