CBB har åbnet CBB Mix for alle

CBB åbnede i januar CBB Mix for eksisterende kunder, men nu kan alle "mix'e" abonnementet med streaming.

CBB Mix er nu klar til alle (Foto: CBB Mobil)
CBB Mix er nu klar til alle (Foto: CBB Mobil)

Tilbage i januar skrev vi om CBB Mix, et nyt koncept fra CBB, som lod mobilkunderne kombinere deres abonnement med streamingtjenester. Abonnenterne har mulighed for at skifte mellem streamingtjenester fra måned til måned.

Indtil nu har det kun været de eksisterende abonnenter, der har fået muligheden for at købe de fire streamingtjenester i CBB Mix til en særlig intropris. Det krævede, at man havde et mobilabonnement til mindst 99 kroner om måneden.

Efter et par måneder, hvor det har været eksklusivt for eksisterende mobilabonnenter, er der altså nu åbnet op for, at CBB Mix er tilgængeligt for alle.

CBB Mix er nu klar til alle (Foto: CBB Mobil)
CBB Mix er nu klar til alle (Foto: CBB Mobil)

Det eneste, som det kræver, at få CBB Mix er, at man har et mobilabonnement hos CBB Mobil til minimum 99 kroner om måneden. Derefter kan man så selv "mix'e" streamingtjenester.

Der er et introduktionstilbud på den største løsning, som hedder tilkøb af fire streamingtjenester. Dette kan fås til 200 kroner om måneden, hvis man køber inden 31. maj 2023. Det vil så være gældende frem til 31. august 2023. Derefter koster det 250 kroner om måneden.

Om CBB MIX
Eneste forudsætning for at tilkøbe streaming er, at man er kunde hos CBB Mobil med et mobilabonnement på minimum 99 kr./md. Tilkøb af nye tjenester træder i kraft med det samme, mens afmelding af en eksisterende tjeneste stopper ved næste månedsskifte.

Priser:
- Tilkøb af to streamingtjenester: 150 kr./md
- Tilkøb af tre streamingtjenester: 200 kr./md.
- Tilkøb af fire streamingtjenester: 250 kr./md. (200 kr./md. t.o.m. 31/08/2023 ved køb senest 31/05/2023).

På sigt er det også planen, at konceptet skal udvikles og flere tjenester tilføjes.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

CBB Mobil har generelt et godt ry blandt mobilkunderne. I sommer kunne vi oplyse, at CBB Mobil for tredje gang i træk vandt prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

Nu bliver OK Mobil til CBB Mobil

Telenor har købt mobilselskabet OK Mobil, der nu bliver en del af CBB Mobil. Kunderne får mere i pakken.

(mere…)
Hvordan vælger du det bedste mobilabonnement?

Hvad skal du tænke over, når du skal finde det bedste mobilabonnement?

(mere…)
Prisen stiger igen! Så dyrt er fastnet-telefoni

TDC hæver endnu engang priserne på fastnettelefoni. Så meget koster det nu at have kabel i telefonen.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Prisen stiger på mobilabonnementerne

Inflationen og de stigende energipriser får nu betydning for prisen på mobilabonnenterne. Prisen sættes nu op hos Telia. Måske flere følger trop?

(mere…)
Flexii åbner for 5G og fjerner abonnement

Et abonnement forsvinder, mens Flexii-kunderne får adgang til 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram