Xiaomi 13 Lite lækket før lancering

En ny model i Xiaomi 13-serien ventes, at se dagens lys når Xiaomi afslører Xiaomi 13-serien. Se billeder og specifikationer på Xiaomi 13 Lite her.

Xiaomi 13 Lite er lækket på billeder og ventes at blive offentliggjort søndag den 26. februar 2023 til MWC (Kilde:
Xiaomi 13 Lite er lækket på billeder og ventes at blive offentliggjort søndag den 26. februar 2023 til MWC (Kilde:

Grundlægger og CEO i Xiaomi, Lei Jun, har tidligere bekræftet, at Xiaomi vil lancere deres seneste Xiaomi 13-serie globalt. Præsentationen sker søndag den 26. februar 2023 ved Mobile World Congress i Barcelona.

På det kinesiske marked har Xiaomi tidligere lanceret Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Pro. Nu tyder det på, at Xiaomi 13 Lite bliver et nyt medlem i serien. Det skriver Android Guys.

Xiaomi 13 Pro med Leica-kamera lanceres snart globalt

Nøglespecifikationerne på Xiaomi 13 Lite er netop spottet online hos den tyske forhandler Cyberport.de. Foruden specifikationerne så afsløres der også billeder af den kommende “lillebror” i Xiaomi 13-serien.

Det ventes, at Xiaomi 13 Lite kommer med en 6,55 tommer AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed.

Enheden vil angiveligt komme med en Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processor samt op til 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Batteriet vil være på 4.500 mAh og understøtte 67 watts hurtigopladning.

Kameraet i Xiaomi 13 Lite er et triplekamera, hvor hovedsensoren er på 50 megapixels, samt en 8 megapixels ultravidvinkel sensor og 2 megapixels dybdesensor. Frontkameraet er et dualkamera med 2 x 32 megapixels sensorer.

Styresystemet er Android 13 og brugerfladen MIUI 14.

Xiaomi 13-serien er officiel - læs og Xiaomi 13 Pro her

Der er ingen meldinger omkring prissætning eller farvevarianter, dog ses den i en lyserød på de lækkede billeder.

Xiaomi har ikke bekræftet telefonen. Det er også uvist, om det er en telefon, som kommer på det danske marked.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt meldt ud fra Xiaomi.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Det er ikke den store overraskelse, at Xiaomi 13 får en “Lite-variant”. Xiaomi har tidligere lanceret Xiaomi 12 Lite, så det var ventet, at der også ville komme en Lite til dette års serie.

Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
Her er Xiaomi 13 serien – de nye 2023-modeller

OVERBLIK: Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Lite kommer til Danmark i marts. Tjek den nye telefonserie her.

(mere…)
Dynamic Island fra iPhone kommer nu til Android

På iPhone 14 Pro fik Dynamic Island meget opmærksomhed. Nu er den første Android-telefon snart klar med en lignende funktion.

(mere…)
Xiaomi 13 Pro med Leica-kamera lanceres snart globalt

Xiaomi 13 Pro kom på det kinesiske marked i slutningen af 2022, men nu er den endelig snart klar til global lancering.

(mere…)
Xiaomi ventes at lancere flagskib ved MWC 2023

Xiaomi vil angiveligt præsentere en kommende topmodel med Leica-kamera ved Mobile World Congress, som afholdes i slutningen af februar.

(mere…)
Eksklusivt kig på Xiaomis foldbare - en Galaxy Z Fold4-killer

VIDEO: Xiaomi Mix Fold 2 er en værdig konkurrent til Samsung Galaxy Z Fold4. Faktisk er den måske en "killer". Se her mine første indtryk af Mix Fold 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram