Xiaomi 13 Pro med Leica-kamera lanceres snart globalt

Xiaomi 13 Pro kom på det kinesiske marked i slutningen af 2022, men nu er den endelig snart klar til global lancering.

Xiaomi har inviteret til præsentation af Xiaomi 13 Pro - søndag den 26. februar 2023 forud for Mobile World Congress (Kilde: GSMArena.com)
Xiaomi har inviteret til præsentation af Xiaomi 13 Pro – søndag den 26. februar 2023 forud for Mobile World Congress (Kilde: GSMArena.com)

Xiaomi 13 Pro blev afsløret tilbage i december 2022 i Kina. På det tidspunkt var der kun tale om en kinesisk lancering, hvilket flere brands gør. F.eks. lancerede OnePlus også deres nyeste smartphone, OnePlus 11, på det kinesiske marked i januar, mens den først var klar til at blive præsenteret på det europæiske marked i slutningen af februar.

LÆS OGSÅ: Xiaomi 13-serien er officiel – læs om Xiaomi 13 Pro her

Xiaomi har nemlig oplyst, at de vil lancere Xiaomi 13 Pro globalt ved en event på Mobile World Congress. Eventen afholdes søndag den 26. februar 2023, hvilket er dagen før verdens største mobilkonference officielt åbner. Det skriver GSMArena.

Igennem årene har søndag været en dag, som flere mobilproducenter benyttede til at afsløre deres nyeste smartphones. F.eks. har både Huawei og Sony flere gange præsenteret deres nyeste smartphones lige inden den officielle åbning af Mobile World Congress.

Eventen vil blive livestreamet på Xiaomis officielle hjemmeside klokken 17.00 dansk tid.

Kort om Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13-serien ventes at blive annonceret søndag den 11. december 2022 blandt andet i denne "blue leather" variant (Fotokilde: GSMArena.com)
Xiaomi 13-serien ventes at blive annonceret søndag den 11. december 2022 blandt andet i denne “blue leather” variant (Fotokilde: GSMArena.com)

Xiaomi 13 Pro kommer med Snapdragon 8 Gen 2 processoren fra Qualcomm, op til 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse. Den har Android 13 og brugerfladen MIUI 14 fra salgsæsken.

Skærmen er på 6,73 tommer og en QHD+ LTPO OLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed. Det er i øvrigt af typen Gorilla Glass Victus.

Derudover kommer Xiaomi 13 Pro med HDR10+, Dolby Vision understøttelse og fingeraftrykslæser under skærmen. Den har et frontkamera på 32 megapixels.

Kameraet har en hovedsensor på 50,3 megapixels med OIS, mens der også er en 50 megapixels telephoto sensor og en 50 megapixels ultravidvinkel sensor. På kameraet står der i øvrigt “Leica”.

Batteriet er på 4.850 mAh og understøtter 120 watts opladning med kabel og 50 watts trådløsopladning. Derudover understøttes også 10 watts reverse wireless charging.

Det er spændende om Xiaomi 13 Pro kommer til det danske marked. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Første kig på Xiaomis foldbare

Mere til historien

Teaseren fra Xiaomi for eventen den 26. februar 2023 siger ikke noget om Xiaomi 13, så om den også vil blive præsenteret til det globale marked, er fortsat uvist.

Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram