Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23 er den nye Samsung-telefon, som sælger bedst - efter syv dage på markedet (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S23 Ultra samt de mindre "søskende" Galaxy S23+ og Galaxy S23, er allerede i butikkerne. Det er lidt af en nyhed.

Det normale forløb for en telefonlancering er, at en telefon præsenteres. Derefter følger en forsalgsperiode. Først efter forsalget ligger den bestilte telefon i postkassen eller udleveres fra butikkerne.

I år gjorde Samsung det anderledes. Unpacked-eventen startede klokken 19 den 1. februar. Allerede klokken 19.00 udleverede blandt andet ProShop de første telefoner til fans, som var mødt op i butikken ved Aarhus.

CBB annonceblok

Få markedets bedste Android-telefon: Lige nu kan købe Samsung Galaxy S23 til en skarp, lille pris. Tjek dagsprisen på Samsung Galaxy S23 her.

CBB

Disse nye Samsung-telefoner sælger bedst

Her otte dage efter salgsstarten er det Samsung Galaxy S23 Ultra, som sælger bedst hos Proshop. Nummer to er Galaxy S23. Plusmodellen sælger dårligst.

Samsung Danmark fortæller til MereMobil.dk, at generelt blandt alle forhandlere er Galaxy S23+ den fjerde mest solgte.

LÆS OGSÅ: Her er priserne på Galaxy S23-telefonerne

ANMELDELSE: Her kan du læse testen af Samsung Galaxy S23 Ultra

Mest solgte S23’ere efter 7 dage

  1. Samsung Galaxy S23, 256 GB
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra, 512 GB
  3. Samsung Galaxy S23, 512 GB

Kilde: Samsung

Intet forsalg men alligevel en ”bonus”

Ofte er der i forsalgsperioderne en ekstra ting med, når telefonen bestilles. Sidste år fulgte der et Samsung Galaxy Buds Pro headset med, til dem som forudbestilte en af Galaxy S22’erne.

I år har Samsung, synes jeg, valgt en federe tilgang. I stedet for f.eks. et headset som man måske ikke har brug for, så opgraderes hukommelsen i telefonen uden merpris.

Det betyder, at man frem til den 16. februar får 256 GB-versionen, hvis det er en Galaxy S23 med 128 GB, er smides i indkøbskurven. Du kan læse mere om dobbelt lagerplads her.

OVERBLIK: Dette skal du vide om Galaxy S23 Ultra

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Som noget nyt har Samsung valgt at anvende Qualcomm-processor i den nye S-serie. Læs mere om Qualcomm i Samsung-telefonerne her.

Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram