Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23 er den nye Samsung-telefon, som sælger bedst – efter syv dage på markedet (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S23 Ultra samt de mindre “søskende” Galaxy S23+ og Galaxy S23, er allerede i butikkerne. Det er lidt af en nyhed.

Det normale forløb for en telefonlancering er, at en telefon præsenteres. Derefter følger en forsalgsperiode. Først efter forsalget ligger den bestilte telefon i postkassen eller udleveres fra butikkerne.

I år gjorde Samsung det anderledes. Unpacked-eventen startede klokken 19 den 1. februar. Allerede klokken 19.00 udleverede blandt andet ProShop de første telefoner til fans, som var mødt op i butikken ved Aarhus.

CBB annonceblok

Få markedets bedste Android-telefon: Lige nu kan købe Samsung Galaxy S23 til en skarp, lille pris. Tjek dagsprisen på Samsung Galaxy S23 her.

CBB

Disse nye Samsung-telefoner sælger bedst

Her otte dage efter salgsstarten er det Samsung Galaxy S23 Ultra, som sælger bedst hos Proshop. Nummer to er Galaxy S23. Plusmodellen sælger dårligst.

Samsung Danmark fortæller til MereMobil.dk, at generelt blandt alle forhandlere er Galaxy S23+ den fjerde mest solgte.

LÆS OGSÅ: Her er priserne på Galaxy S23-telefonerne

ANMELDELSE: Her kan du læse testen af Samsung Galaxy S23 Ultra

Mest solgte S23’ere efter 7 dage

  1. Samsung Galaxy S23, 256 GB
  2. Samsung Galaxy S23 Ultra, 512 GB
  3. Samsung Galaxy S23, 512 GB

Kilde: Samsung

Intet forsalg men alligevel en ”bonus”

Ofte er der i forsalgsperioderne en ekstra ting med, når telefonen bestilles. Sidste år fulgte der et Samsung Galaxy Buds Pro headset med, til dem som forudbestilte en af Galaxy S22’erne.

I år har Samsung, synes jeg, valgt en federe tilgang. I stedet for f.eks. et headset som man måske ikke har brug for, så opgraderes hukommelsen i telefonen uden merpris.

Det betyder, at man frem til den 16. februar får 256 GB-versionen, hvis det er en Galaxy S23 med 128 GB, er smides i indkøbskurven. Du kan læse mere om dobbelt lagerplads her.

OVERBLIK: Dette skal du vide om Galaxy S23 Ultra

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Som noget nyt har Samsung valgt at anvende Qualcomm-processor i den nye S-serie. Læs mere om Qualcomm i Samsung-telefonerne her.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram