Motorola kommer med FED farve

Motorola Edge 30 Fusion kommer snart i en MEGA fed farve, der helt sikkert vil gøre indtryk.

Motorola Edge 30 Fusion, Viva Magenta
Motorola Edge 30 Fusion, Viva Magenta (Foto: MereMobil.dk)

Sort, grå, hvid, guld. Tre typiske farver på mange telefoner. Går det rigtigt vildt for sig, kommer en model i en meget nedtonet blå- eller grønlig nuance. Vildt bliver det næsten aldrig.

Motorola går mod strømmen. Motorola Edge 30 Fusion kommer til Danmark i farvevarianten Viva Magenta, der er 2023-farven fra Pantone.

Jeg har, som du kan se på den korte video, varianten i hånden. Det med en pangfarve kan altså bare noget helt særligt. Jeg er fan!

Du betaler for farven

Normalt er der ikke forskel på farvevarianter, men denne gang mener Power åbenbart, at de kan tage 842 kroner ekstra for Edge 30 Fusion, sammenlignet med den almindelige variant i Cosmic Grey. Det bringer prisen op på 4.799 kroner, hvilket er 300 kroner mere end prisen på de andre farver.

Begge udgaver fra 8 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Du gør nok klogt i at tjekke dagsprisen på Motorola Edge 30 Fusion, inden du køber.

Den samme telefon

Uanset om du køber Motorola Edge 30 Fusion i Viva Magenta eller Cosmic Grey, så er telefonernes hardware ens. Det er udelukkende ”skallen”, som er ændret.

Edge 30 Fusion er baseret på Qualcomm Snapdragon 888+ chipset, som vi tidligere har set i Samsung Galaxy S21 FE og OnePlus 9 Pro (2021).

Ydelsen fejler ikke noget og selv kameraet, der ikke er et topmodel-kamera, gør det ret fint. Det samme gælder skærmkvaliteten, fingeraftrykssensoren i skærmen samt strømtid og opladning.

SÅDAN BLIVER MOTOROLA EDGE 30 FUSION OPDATERET: Motorola oplyser, at Fusion vil modtage to store Android-opdateringer i produktets levetid  – frem til 2024. Sikkerhedslaget opdateres frem til 2025.

Læs detaljerne om Edge 30 Fusion

I vores anmeldelse af Motorola Edge 30 Fusion endte vi på 5 stjerner.

Ser vi bort fra farven Viva Magenta, kan du købe Motorola Edge 30 Fusion ned til 3.800 kroner. Du får rigtigt meget telefon for pengene til en pris.

Viva Magenta-Motoen kan købes fra den 3. marts 2023.

Se testen af Motorola Edge 30 Fusion

Mere til historien

Motorola har en topmodel i Edge 30-serien, som lige koster cirka 5.700 kroner. Ekstraudstyret er toppet, men uden prisen stikker helt af. Se videoen om Edge 30 Ultra og læs testen her.

Nu skal Motorola-telefoner være stærkere

Et nyt tiltag skal gøre alle nye smartphones fra Motorola mere holdbare.

(mere…)
Motorola klar med 3 nye lavprismodeller

Tre nye Motorola Moto G-modeller henvender sig til dig, som ikke vil betale mere end 1.000-1.400 kroner for mobilen. Mød dem her.

(mere…)
Billeder afsløret af kommende Motorola Razr

Det ventes, at Motorola er klar med en ny Razr senere i år. Se billedet her.

(mere…)
Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
Lavpris-mobil: Det er jo næsten umuligt at vælge

VIDEO: Jeg har sat to gode lavpris-telefoner i duel. Hvilken er bedst?

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram