HBO Max og Discovery+ fortsætter mod samlet platform

Warner Bros. Discovery frygter at miste abonnenter ved en sammenlægningen af Discovery+ og HBO Max.

en computeranimeret bil
Billedet her er fra “Batwheels”, som er en computeranimeret superhelte-tv-serie for børn. Serien havde premiere i september 2022 på HBO Max. Blandt andre Ethan Hawke lægger stemme til. Foto: Warner Bros. Discovery/PR

Vi har under overskriften “Stort streaming-samarbejde droppes” tidligere torsdag skrevet, at planerne om at lægge streamingtjenesterne Discovery+ og HBO Max sammen alligevel ikke bliver til noget.

Det er forkert. Det gør Warner Bros. Discovery i Danmark opmærksom på. Meremobil.dk beklager fejlen.

Ifølge de nye oplysninger, er der ingen ændringer i planen om at samle HBO Max og Discovery+ på én platform. En platform som er blevet kaldt “Max”.

Warner Bros. Discovery i Danmark slår fast, at den fælles platform vil blive lanceret i USA og Latinamerika i indeværende år, mens der vil ske en lancering i Europa og Asien fra 2024.

Således er det uvist præcist, hvornår de danske abonnenter hos Discovery+ og HBO Max vil opleve ændringer, men at der formentlig vil gå et år eller længere.

En prisvenlig version af Discovery+ fastholdes desuden på det amerikanske marked, mens planer om en prisvenlig version af Discovery+ i Europa, Mellemøsten og Afrika er i støbeskeen.

Her på Meremobil.dk har vi ad flere omgange det seneste års tid beskrevet både ambitioner og intentioner. Blandt andet at HBO vil kunne sno sig ud af den lave intro- og livslange pris på 39,50 kroner, som HBO Max lokkede abonnenterne til med, da tjenesten i oktober 2021 åbnede i Danmark.

Jean-Briac Perrette, topchef hos Warner Bros. Discovery, sagde blandt andet i august 2022, at teknikken bag de to platforme – og migrering af kunder – betød, at sammenlægningen først ville være gennemført globalt i løbet af 2024.

Discovery+ har ifølge nyhedsbureauet Reuters 20 millioner abonnenter.

I januar kom det frem, at Warner Bros. Discovery lancerer et niveau med gratis, annonceunderstøttet streaming-tv. Det kom frem samtidig med, at selskabet oplyste, at man har indgået aftaler med streamingtjenesterne Roku Inc og Fox Corps Tubi om 2.000 timers film og tv-serier.

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Den fortsatte benhårde kamp mellem streaming-giganter som Netflix, ovennævnte HBO Max og Warner Bros. Discovery og måske ikke mindst Disney kan koste abonnenter for den enkelte. Således er Disney i gang med en større omstrukturering. Der skal spares 5,5 milliarder dollar efter 2,4 millioner abonnenter forsvandt fra tejenesten i fjerde kvartal af 2022. Det betyder blandt andet at 7.000 medarbejdere bliver fyret.

Viaplay er klar med reklame-abonnement

Nu er Viaplay hoppet med på vognen om et billigere abonnement med reklamer.

(mere…)
Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Er streaming-tv i opbrud med nye samarbejder på tværs?

Disney og Warner Bros. Discovery har indledt samarbejde om at tilbyde tre tjenester i én pakke.

(mere…)
Prisstigningen rammer nu eksisterende TV 2 Play-abonnenter

I maj blev TV 2 Play dyrere for nye abonnenter. Nu har prisstigningen ramt eksisterende kunder.

(mere…)
Medie: Discovery+ lukker hurtigere end forventet

Det har forlydt, at tjenesten Discovery+ lynlukkes. Det er dog ikke korrekt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram