Galaxy S22-telefoner drænes efter One UI 5.1 opdatering

Samsung har udsendt One UI 5.1 til Galaxy S22-modellerne, men nogle brugere oplever nu, at batteriet drænes hurtigere end før.

Samsung Galaxy S22 Ultra, white
Samsung Galaxy S22 Ultra (Foto: Samsung)

Samsung er blevet hurtig til opdateringer – i nogle tilfælde betyder det også, at der er lidt fejl. Og det er tilfældet med opdateringen til One UI 5.1 til Galaxy S22-modellerne.

Samsung opdaterer flere telefoner med ny brugerflade

Der har været en del rapporteringer om, at brugerne med sidste års topmodel har oplevet en øget dræning af batteriet efter opdateringen. Det skriver GSMArena.

Nogle brugere har ment, at synderen kan være Samsung Keyboard. Der er også supportsider, som foreslår brugerne at rydde cachen og dataene i appen, samt genstarte telefonen efterfølgende. Hvilket vil betyde, at telefoner, der har andre tastaturer indstillet som primære, formegentlig ikke har problemet.

One UI 5.1-opdateringen ændrede automatisk Galaxy S22-enhederne til maksimal ydeevnetilstand, hvilket også er en anden grund til, at der bruges mere batteri end før opdateringen.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy S23 | Lille og vågen

Skal man tro brugere på Reddit, så er Samsung klar over problemet og skulle arbejde på en løsning. Men i mellemtiden, så kan du, hvis du tror, at du har samme problem, gå ind i ”Battery and Device Care” i Indstillinger. Vælger du ”Batteri” kan du se eventuelle uregelmæssigheder.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har vist at de tager Android-opdateringer seriøst – både sikkerhedsopdateringerne, men også de store versions-opdateringer. Og de vil fortsætte med, at være ligeså hurtige eller hurtigere, som de har været med Android 13.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram