Galaxy S22-telefoner drænes efter One UI 5.1 opdatering

Samsung har udsendt One UI 5.1 til Galaxy S22-modellerne, men nogle brugere oplever nu, at batteriet drænes hurtigere end før.

Samsung Galaxy S22 Ultra, white
Samsung Galaxy S22 Ultra (Foto: Samsung)

Samsung er blevet hurtig til opdateringer – i nogle tilfælde betyder det også, at der er lidt fejl. Og det er tilfældet med opdateringen til One UI 5.1 til Galaxy S22-modellerne.

Samsung opdaterer flere telefoner med ny brugerflade

Der har været en del rapporteringer om, at brugerne med sidste års topmodel har oplevet en øget dræning af batteriet efter opdateringen. Det skriver GSMArena.

Nogle brugere har ment, at synderen kan være Samsung Keyboard. Der er også supportsider, som foreslår brugerne at rydde cachen og dataene i appen, samt genstarte telefonen efterfølgende. Hvilket vil betyde, at telefoner, der har andre tastaturer indstillet som primære, formegentlig ikke har problemet.

One UI 5.1-opdateringen ændrede automatisk Galaxy S22-enhederne til maksimal ydeevnetilstand, hvilket også er en anden grund til, at der bruges mere batteri end før opdateringen.

LÆS TESTEN: Samsung Galaxy S23 | Lille og vågen

Skal man tro brugere på Reddit, så er Samsung klar over problemet og skulle arbejde på en løsning. Men i mellemtiden, så kan du, hvis du tror, at du har samme problem, gå ind i ”Battery and Device Care” i Indstillinger. Vælger du ”Batteri” kan du se eventuelle uregelmæssigheder.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har vist at de tager Android-opdateringer seriøst – både sikkerhedsopdateringerne, men også de store versions-opdateringer. Og de vil fortsætte med, at være ligeså hurtige eller hurtigere, som de har været med Android 13.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram