Dynamic Island fra iPhone kommer nu til Android

På iPhone 14 Pro fik Dynamic Island meget opmærksomhed. Nu er den første Android-telefon snart klar med en lignende funktion.

Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Pro er lanceret på det kinesiske marked (Foto: Weibo / Xiaomi)
Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Pro er lanceret på det kinesiske marked, men inden længe er de klar globalt (Foto: Weibo / Xiaomi)

I september 2022 var Dynamic Island den feature, som mange snakkede om, når det kom til de nye iPhone 14 Pro-modeller.

Der blev også talt om, at vi nok snart ville se det på en Android-telefon. Det har indtil nu ikke været tilfældet.

Hvad er Dynamic Island så? Dynamic Island er en ovalformet sort ”bjælke” omkring frontkameraet. Her er nu ikke længere ”waterdrop” eller ”notch”. Men ud fra Dynamic Island vises en masse funktioner til de apps, som understøtter det. Det kan f.eks. være Spotify. Du kan se mere i nedenstående video.

Nu forlyder det, at Xiaomi er på vej med Xiaomi 13 Lite 5G, som har denne feature. Det skriver Wccftech.

Det er formegentlig dette Twitter-opslag, som har fået rygterne til at svirre. Men det er altså ikke sikkert, at denne ”Dynamic Island” har samme funktion, som det kendes fra iPhone 14 Pro-modellerne.

Xiaomi har lavet pladsen til "Dynamic Island", men har angiveligt endnu ikke udviklet software, der kan styre det. Det bliver spændende om det nås til lanceringen.Snapdragon 7 Gen 1 og 50 megapixels kamera

Xiaomi 13 Lite er endnu ikke lanceret i skrivende stund, men måske der er håb for, at modellen præsenteres senere på måneden, når Xiaomi laver en global lancering af Xiaomi 13 Pro.

LÆS OGSÅ: Xiaomi 13 Pro med Leica-kamera lanceres snart globalt

Det er begrænset, hvor meget information der har været omkring Xiaomi 13 Lite. Ifølge Wccftech skulle den komme med en 6,55 tommer FHD+ AMOLED-skærm og have en opdateringshastighed på 120 Hz.

Processoren er angiveligt en Snapdragon 7 Gen 1 og kameraet byder på en 50 megapixels hovedsensor, 20 megapixels ultravidvinkel sensor og en 20 megapixels makro sensor. Mens frontkameraet er på 32 megapixels.

Sådan fungerer Dynamic Island på iPhone

Mere til historien

Xiaomi 12-serien har også en ”Lite”-model, der er en ganske fornuftig telefon og kan findes til priser på omkring 3.300 kroner uden abonnement.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram