Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR's afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

MGP 2023 afholdes lørdag den 18. februar 2023 og i år bliver afstemning kun via SMS, da der har været fejl i afstemnings-appen (Foto: DR)
MGP 2023 afholdes lørdag den 18. februar 2023 og i år bliver afstemning kun via SMS, da der har været fejl i afstemnings-appen (Foto: DR)

Når børnenes MGP løber af stablen lørdag den 18. februar 2023, så bliver det uden en afstemningsapp.

Da DR afholdte Dansk Melodi Grand Prix i lørdags (11. februar 2023) oplevede de store problemer med afstemnings-appen. Problemerne var så store, at seerne under afstemningen i stedet blev henvist til, at benytte SMS, når der skulle stemmes.

Xplora har lanceret nyt ur til børnene - X6Play

Generelt var årets Danske Melodi Grand Prix meget ramt af kritik efterfølgende. Dette gør nok også, at DR ikke ønsker at tage chancer til årets MGP.

Den oprindelige plan var, at samme app skulle benyttes til børnenes MGP, men den plan har DR nu droppet grundet problemerne. Derfor vil afstemningen til MGP udelukkende ske via SMS. Oplyser DR.

–”Vi havde i lørdags et helt uacceptabelt nedbrud på den app, vi har købt eksternt. Vi har afventet en redegørelse fra leverandøren. Den er nu kommet. Nedbruddet skyldtes en teknisk fejl hos leverandøren. Den fejl er, ifølge leverandøren, udbedret, men vi har ikke haft tilstrækkelig tid til at kunne teste systemet, så vi har tillid til, at fejlen er udbedret og appen er klar til børnenes MGP, og derfor har vi besluttet, at appen ikke bliver brugt til afstemningen på lørdag,” lyder det fra Aino Olson, underdirektør i DR Teknologi, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Nogle børn ekskluderes digitalt

Det er fortsat muligt at finde information om de forskellige deltagere til MGP og høre deres sange i appen.

MGP sendes lørdag den 18. februar 2023 fra klokken 19.00 på DR1 og DRTV.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Deltager man i afstemningen, så koster det 50 øre plus almindelig SMS-takst.

Børn tester sig for psykiske sygdomme på TikTok

Børn og unge diagnosticerer sig selv med blandt andet ADHD via TikTok. Det bekymrer Børns Vilkår.

(mere…)
Mindre skærmtid øger den fysiske aktivitet

Skoleklasses fokus på skærmtid bekræfter ph.d.-afhandling om emnet.

(mere…)
Sirenen - det skal dine børn vide

GUIDE: Inden det nye system til beredskabsmeddelelser i Danmark går i luften bør forældre tale med deres børn.

(mere…)
Forskning: Mindre skærmtid = færre konflikter

Mindre skærmtid til børn med ADHD giver bedre trivsel og færre konflikter i hjemmet. Børn uden ADHD kan måske også hjælpes.

(mere…)
Spilbaserede apps hjælper elever og lærerne

I skoleklasser er der stor forskel på læseniveauet. Spilbaserede læseapps kan hjælpe lærerne.

(mere…)
Skattesmæk eller ... Sådan får du et bud på årsopgørelsen

Kan du ikke vente til Skattestyrelsen officielt åbner for adgangen til årsopgørelsen, så er der her en mulighed for at få et estimat.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram