Afstemnings-app droppes til børne-MGP

MGP bliver uden DR’s afstemnings-app, som følge af stemmekaos ved Dansk Melodi Grand Prix.

MGP 2023 afholdes lørdag den 18. februar 2023 og i år bliver afstemning kun via SMS, da der har været fejl i afstemnings-appen (Foto: DR)
MGP 2023 afholdes lørdag den 18. februar 2023 og i år bliver afstemning kun via SMS, da der har været fejl i afstemnings-appen (Foto: DR)

Når børnenes MGP løber af stablen lørdag den 18. februar 2023, så bliver det uden en afstemningsapp.

Da DR afholdte Dansk Melodi Grand Prix i lørdags (11. februar 2023) oplevede de store problemer med afstemnings-appen. Problemerne var så store, at seerne under afstemningen i stedet blev henvist til, at benytte SMS, når der skulle stemmes.

Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Generelt var årets Danske Melodi Grand Prix meget ramt af kritik efterfølgende. Dette gør nok også, at DR ikke ønsker at tage chancer til årets MGP.

Den oprindelige plan var, at samme app skulle benyttes til børnenes MGP, men den plan har DR nu droppet grundet problemerne. Derfor vil afstemningen til MGP udelukkende ske via SMS. Oplyser DR.

–”Vi havde i lørdags et helt uacceptabelt nedbrud på den app, vi har købt eksternt. Vi har afventet en redegørelse fra leverandøren. Den er nu kommet. Nedbruddet skyldtes en teknisk fejl hos leverandøren. Den fejl er, ifølge leverandøren, udbedret, men vi har ikke haft tilstrækkelig tid til at kunne teste systemet, så vi har tillid til, at fejlen er udbedret og appen er klar til børnenes MGP, og derfor har vi besluttet, at appen ikke bliver brugt til afstemningen på lørdag,” lyder det fra Aino Olson, underdirektør i DR Teknologi, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Nogle børn ekskluderes digitalt

Det er fortsat muligt at finde information om de forskellige deltagere til MGP og høre deres sange i appen.

MGP sendes lørdag den 18. februar 2023 fra klokken 19.00 på DR1 og DRTV.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Deltager man i afstemningen, så koster det 50 øre plus almindelig SMS-takst.

Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram