OnePlus 11 lanceres i næste uge

OnePlus er om få dage klar med lanceringen af deres næste topmodel OnePlus 11 samt et nyt headset.

OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 i grøn (Foto: OnePlus)
OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 i grøn (Foto: OnePlus)

Mandag den 9. januar 2023 lancerer OnePlus deres næste flagskibsmodel, men kun på det kinesiske marked. Modellen hedder OnePlus 11 5G.

Foruden OnePlus 11 5G vil OnePlus også lancere et nyt headset, som får navnet OnePlus Buds Pro 2. Det nye headset er udviklet i samarbejde med danske Dynaudio.

Lanceringen gælder i første omgang kun på det kinesiske marked. I Danmark og på andre markeder skal køberne vente til den 7. februar 2023.

Når OnePlus i næste uge lancerer OnePlus 11, så bliver der (for nu, red.) kun én model i serien. Der vil altså ikke komme f.eks. en OnePlus 11 og en OnePlus 11 Pro. Flagskibet for 2023 vil derfor være OnePlus 11 5G.

Mere om OnePlus 11

OnePlus 11 5G (Foto: OnePlus)
OnePlus 11 5G (Foto: OnePlus)

Noget af det som mobilkøberne kan glæde sig til er Snapdragon 8 Gen 2 processoren fra Qualcomm. Derudover kommer mobilen med op til 16 GB RAM

Skærmen er på 6,7 tommer og understøtter 120 Hz opdateringshastighed. Skærmtypen er en 2K A+ Fluid AMOLED-skærm med LTPO 3.0.

LÆS OGSÅ: OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

Derudover kommer OnePlus 11 med 100 watt hurtigopladning. Batteriet er et duel-cell batteri på 5.000 mAh.

Kameraet er et triple-kamera, hvor hovedsensoren er en 50 megapixels sensor (IMX890), mens der også er en 48 megapixels ultra-vidvinkelsensor (IMX581) samt en 32 megapixels portrætlinse (IMX709).

OnePlus 11 kommer med Hasselblad-teknologien samt en ny 13-kanals multispektral sensor til lys- og farveidentifikation. oplyser producenten.

OnePlus Buds Pro 2 er udviklet sammen med danske Dynaudio

Det nye headset OnePlus Bus Pro 2 er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Navnet er OnePlus Buds Pro 2.

Headsettet sætter, ifølge OnePlus, nye standarder for stabilitet og kompabilitet med rummelig lyd til Android-brugere. Desuden får almindelig stereolyd rummelig gengivelse gennem en stereo upmixing-algoritme udviklet af OnePlus, står der i pressematerialet.

OnePlus Buds Pro 2 kommer med en IMU-sensor med seks akser, der gør det muligt at lyden "følger med", når rummelig lyd er aktiveret og brugeren bevæger hovedet.

Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

OnePlus Buds Pro 2 har i øvrigt en standard equalizer (EQ) og tre tilpassede EQ'er - Bold, Serenade og Bass. Alle fire EQ'er er tunet sammen med Dynaudio, hvilket gør det muligt for brugerne at lytte til enhver sang med dens originale rene lyde, fortæller OnePlus.

Derudover kommer OnePlus Buds Pro 2 også med MelodyBoost Duel Drivers samt Smart Adaptive Noise Cancellation (ANC), som eliminerer støj fra omgivelserne med op til 48 dB. Funktionen Personalized Noise Cancellation vil give den bedst tilpassede reduktion i støj baseret på en analyse af øregang og lækage.

Der er op til 39 timers musikafspilning og endnu flere ekstra opladninger i etuiet.

Priserne er endnu ikke oplyst.

Se testen af forgængeren OnePlus 10 Pro

Mere til historien

Sidste år lancerede OnePlus deres OnePlus 10 Pro den 11. januar i Kina, men først den 31. marts var den klar i Danmark. Så i år skal vi altså ikke vente så længe, som tilfældet var sidste år.

OnePlus Buds Pro 2 – pris og tilgængelighed

OnePlus er klar med et nyt headset, der er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
OnePlus teaser for en foldbar smartphone

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, men de teasede også for, at en foldbar smartphone er på vej fra dem, samt en koncept telefon – hvad det så dækker over?

(mere…)
OnePlus 11 test | formidabel pris - god telefon

TEST: OnePlus 11 har den HELT rigtige pris og kvalitet. Min OnePlus 11 test konkluderer: Den bedste nogensinde.

(mere…)
OnePlus 11 er en realitet – se de danske priser

OnePlus har netop præsenteret OnePlus 11, som nu er klar til danskerne. Se de danske priser her.

(mere…)
OnePlus Pad – første tablet fra OnePlus

En ny Android-tablet har set dagens lys. Vi ser her nærmere på OnePlus Pad. Bliv klogere på specifikationerne og den danske pris.

(mere…)
Følg lanceringen af OnePlus 11

Senere i dag afslører OnePlus deres nyeste bud på en topmodel. Du kan følge eventen live.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram