OnePlus 11 lanceres i næste uge

OnePlus er om få dage klar med lanceringen af deres næste topmodel OnePlus 11 samt et nyt headset.

OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 i grøn (Foto: OnePlus)
OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 i grøn (Foto: OnePlus)

Mandag den 9. januar 2023 lancerer OnePlus deres næste flagskibsmodel, men kun på det kinesiske marked. Modellen hedder OnePlus 11 5G.

Foruden OnePlus 11 5G vil OnePlus også lancere et nyt headset, som får navnet OnePlus Buds Pro 2. Det nye headset er udviklet i samarbejde med danske Dynaudio.

Lanceringen gælder i første omgang kun på det kinesiske marked. I Danmark og på andre markeder skal køberne vente til den 7. februar 2023.

Når OnePlus i næste uge lancerer OnePlus 11, så bliver der (for nu, red.) kun én model i serien. Der vil altså ikke komme f.eks. en OnePlus 11 og en OnePlus 11 Pro. Flagskibet for 2023 vil derfor være OnePlus 11 5G.

Mere om OnePlus 11

OnePlus 11 5G (Foto: OnePlus)
OnePlus 11 5G (Foto: OnePlus)

Noget af det som mobilkøberne kan glæde sig til er Snapdragon 8 Gen 2 processoren fra Qualcomm. Derudover kommer mobilen med op til 16 GB RAM

Skærmen er på 6,7 tommer og understøtter 120 Hz opdateringshastighed. Skærmtypen er en 2K A+ Fluid AMOLED-skærm med LTPO 3.0.

LÆS OGSÅ: OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

Derudover kommer OnePlus 11 med 100 watt hurtigopladning. Batteriet er et duel-cell batteri på 5.000 mAh.

Kameraet er et triple-kamera, hvor hovedsensoren er en 50 megapixels sensor (IMX890), mens der også er en 48 megapixels ultra-vidvinkelsensor (IMX581) samt en 32 megapixels portrætlinse (IMX709).

OnePlus 11 kommer med Hasselblad-teknologien samt en ny 13-kanals multispektral sensor til lys- og farveidentifikation. oplyser producenten.

OnePlus Buds Pro 2 er udviklet sammen med danske Dynaudio

Det nye headset OnePlus Bus Pro 2 er udviklet i samarbejde med den danske højttalerproducent Dynaudio. Navnet er OnePlus Buds Pro 2.

Headsettet sætter, ifølge OnePlus, nye standarder for stabilitet og kompabilitet med rummelig lyd til Android-brugere. Desuden får almindelig stereolyd rummelig gengivelse gennem en stereo upmixing-algoritme udviklet af OnePlus, står der i pressematerialet.

OnePlus Buds Pro 2 kommer med en IMU-sensor med seks akser, der gør det muligt at lyden “følger med”, når rummelig lyd er aktiveret og brugeren bevæger hovedet.

Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

OnePlus Buds Pro 2 har i øvrigt en standard equalizer (EQ) og tre tilpassede EQ’er – Bold, Serenade og Bass. Alle fire EQ’er er tunet sammen med Dynaudio, hvilket gør det muligt for brugerne at lytte til enhver sang med dens originale rene lyde, fortæller OnePlus.

Derudover kommer OnePlus Buds Pro 2 også med MelodyBoost Duel Drivers samt Smart Adaptive Noise Cancellation (ANC), som eliminerer støj fra omgivelserne med op til 48 dB. Funktionen Personalized Noise Cancellation vil give den bedst tilpassede reduktion i støj baseret på en analyse af øregang og lækage.

Der er op til 39 timers musikafspilning og endnu flere ekstra opladninger i etuiet.

Priserne er endnu ikke oplyst.

Se testen af forgængeren OnePlus 10 Pro

Mere til historien

Sidste år lancerede OnePlus deres OnePlus 10 Pro den 11. januar i Kina, men først den 31. marts var den klar i Danmark. Så i år skal vi altså ikke vente så længe, som tilfældet var sidste år.

Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Disse OnePlus-telefoner opdateres med AI-funktioner

LISTE: Her kan du se hvilke OnePlus-telefoner, der bliver opdateret med AI-funktionalitet.

(mere…)
Lysstyrke-fusk? Kan det virkelig passe…

4.500 nits lysstyrke på OnePlus 12. Det er over 40 procent kraftigere end på en Samsung-topmodel.  Det lyder jo vildt.

(mere…)
I dybden med OnePlus 12 og 12R

PODCAST: Jeg fortæller om OnePlus' nyeste modeller. Hør også når jeg overrasker Ida på 9 år med hendes første telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram