Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

iPhone smartphone

2023 er lige begyndt og vi hører allerede rygter om den næste generation af iPhones, som forventes at blive lanceret i efteråret.

Analytikeren Jeff Pu fra Haitong Intl Tech Research siger, at der forventes store forandringer på kameraet på specielt iPhone 15 og iPhone 15 Plus.  

Jeff Pu har i en rapport delt nogle af sine forventninger for iPhone 15-modellerne, som er baseret på forsyningskædekilder.

Mens iPhone 14 og iPhone 14 Plus havde nogenlunde den samme hardware som iPhone 13, så arbejder Apple angiveligt på store forbedringer for dette års telefoner.  

Både iPhone 15 og iPhone 15 Plus forventes at have en tre-stablet sensor med en 48-megapixel vidvinkellinse. I øjeblikket er et 48-megapixels kamera ekslusivt for iPhone 14 Pro-modellen. 

iPhone 15-modellerne forventes dog stadigvæk ikke at have en telefotolinse til optisk zoom eller en LiDAR-skanner.  

USB-C stik og periskoplinse 

Udover det bedre kamera så påstår Jeff Pu, at iPhone 15 og iPhone 15 Plus får USB-C port i stedet for Lightning stik. Derudover vil den have A16 Bionic chippen, som i øjeblikket kun findes i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max . Det bekræfter tidligere rygter, som også pegede på disse forandringer til iPhone 15.  

Selvfølgelig vil Apple gerne have deres kunder skubbet over til de dyrere iPhones. Blandet andet derfor forventes iPhone 15 Pro-modellerne at få endnu vildere opgraderinger.  

I den større iPhone 15 Pro Max, som nogle rygter siger kommer til at hedde iPhone 15 Ultra, vil Apple for første gang tilføje en 12-megapixel periskoplinse, som vil give optisk zoom på endnu længere afstande. 

6x optisk zoom 

En rapport lavet af Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo fortæller, at den nye periskoplinse vil tilbyde 6x optisk zoom, mens Apple stadig holder telefotolinsen til 3x optisk zoom.  

Udover det, forventes begge iPhone 15 Pro modellerne at have en ny A17-chip baseret på 3-nanometer teknologi, 8 GB RAM, USB-C samt en titanium ramme i stedet for rustfrit stål. 

LÆS OGSÅ: Apple vil måske udskyde den næste iPhone SE

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien 

Jeff Pu har også sagt, at iPhone 15 Pro vil have virtuel lyd og slukknapper med haptisk feedback, lignende det vi kender fra hjemknappen på iPhone SE. Både iPhone 15 og iPhone 15 Pro vil stadig være tilgængelige i de samme 6.1 tommer og 6.7 tommer skærmstørrelser som den nuværende generation. 

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram