Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

iPhone smartphone

2023 er lige begyndt og vi hører allerede rygter om den næste generation af iPhones, som forventes at blive lanceret i efteråret.

Analytikeren Jeff Pu fra Haitong Intl Tech Research siger, at der forventes store forandringer på kameraet på specielt iPhone 15 og iPhone 15 Plus.  

Jeff Pu har i en rapport delt nogle af sine forventninger for iPhone 15-modellerne, som er baseret på forsyningskædekilder.

Mens iPhone 14 og iPhone 14 Plus havde nogenlunde den samme hardware som iPhone 13, så arbejder Apple angiveligt på store forbedringer for dette års telefoner.  

Både iPhone 15 og iPhone 15 Plus forventes at have en tre-stablet sensor med en 48-megapixel vidvinkellinse. I øjeblikket er et 48-megapixels kamera ekslusivt for iPhone 14 Pro-modellen. 

iPhone 15-modellerne forventes dog stadigvæk ikke at have en telefotolinse til optisk zoom eller en LiDAR-skanner.  

USB-C stik og periskoplinse 

Udover det bedre kamera så påstår Jeff Pu, at iPhone 15 og iPhone 15 Plus får USB-C port i stedet for Lightning stik. Derudover vil den have A16 Bionic chippen, som i øjeblikket kun findes i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max . Det bekræfter tidligere rygter, som også pegede på disse forandringer til iPhone 15.  

Selvfølgelig vil Apple gerne have deres kunder skubbet over til de dyrere iPhones. Blandet andet derfor forventes iPhone 15 Pro-modellerne at få endnu vildere opgraderinger.  

I den større iPhone 15 Pro Max, som nogle rygter siger kommer til at hedde iPhone 15 Ultra, vil Apple for første gang tilføje en 12-megapixel periskoplinse, som vil give optisk zoom på endnu længere afstande. 

6x optisk zoom 

En rapport lavet af Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo fortæller, at den nye periskoplinse vil tilbyde 6x optisk zoom, mens Apple stadig holder telefotolinsen til 3x optisk zoom.  

Udover det, forventes begge iPhone 15 Pro modellerne at have en ny A17-chip baseret på 3-nanometer teknologi, 8 GB RAM, USB-C samt en titanium ramme i stedet for rustfrit stål. 

LÆS OGSÅ: Apple vil måske udskyde den næste iPhone SE

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien 

Jeff Pu har også sagt, at iPhone 15 Pro vil have virtuel lyd og slukknapper med haptisk feedback, lignende det vi kender fra hjemknappen på iPhone SE. Både iPhone 15 og iPhone 15 Pro vil stadig være tilgængelige i de samme 6.1 tommer og 6.7 tommer skærmstørrelser som den nuværende generation. 

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram