LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

LG OLED Flex (Foto: LG)
LG OLED Flex (Foto: LG)

Når du gamer er det ofte en fordel med buet skærm, men hvad gør du så når du vil se en film eller din yndlings serie? Du trykker på en knap og transformerer din skærm til et fladsskærmstv som du kender det. Det har du nemlig muligheden for med LGs nye OLED Flex (LX3) TV.  

LG har fremvist vildt TV til gaming

Du kan selv vælge hvor buet du vil have din skærm, den kan bue i 20 forskellige niveauer, som du kan styre med den medfølgende fjernbetjening. Hældningen på skærmen kan justeres mellem +10 grader og –5 grader, derudover kan højden også justeres 14 cm op og ned. 

TV’et har et 4K panel med en opdateringshastighed på 120 Hz, HDMI 2.1 med adaptiv opdateringshastighed (VRR) og automatisk lav latenstidstilsand (ALLM). Og med en responstid på 0,1 millisekunder, følges det som om du er inde i spillet med handlinger der foregår i real tid.  

LG OLED Flex (Foto: LG)
LG OLED Flex (Foto: LG)

Derudover er modellen G-SYNC og FreeSync Premium kompatibel, som sikrer en gaming oplevelse med den bedst mulige synkronisering fra computer til skærm, uden tear i grafikken. Den har også LGs Super-antireflex teknologi, som resulterer i 25 procent færre refleksioner end tidligere generationer.  

VIDEO: LG OLED Flex: Flex your curves

Med to fremadvendte højttalere på 40 watt og en indbygget mikrofon med integreret ekkoeliminering, vil du have alt hvad du har brug for til kommunikation i det spil, som du spiller selvom de fleste gamere nok foretrækker headset.  

Selvom alt dette lyder fedt er prisen det også. Det har en vejledende pris 21.999 kroner. Men kan købes fra nu hos udvalgte forhandlere. Du kan læse mere om det på LG’s officielle hjemmeside.

Mere til historien 

LG er ikke længere til stede på det danske mobilmarked, men gennem årene har de haft meget fokus på at være førende indenfor udviklingen af skærmformater, som for eksempel LG G Flex 2 og LG Wing.  

LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG’s vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone – nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
LG overvejer at lukke mobilafdelingen

RYGTE: Det tyder på, at LG har sat smartphone-lanceringer på pause og overvejer kraftigt om mobilafdelingen helt skal lukkes ned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram