Hurtigere levering af iPhone 14 Pro

Det er blevet hurtigere at få en iPhone 14 Pro i hånden.

iPhone 14-serien er præsenteret og ses her med den nye Dynamic Island (Foto: Apple)
iPhone 14-serien er præsenteret og ses her med den nye Dynamic Island (Foto: Apple)

Analytikere ved JP Morgan holder øje med salget af iPhone 14 modellerne over hele verden for at måle forskellen på udbud og efterspørgsel. Ifølge de seneste notater har Apple indhentet efterspørgslen, skriver GSMArena.

Kinas problemer med at begrænse et nyt udbrud af corona nedsatte produktionskapaciteten på iPhone 14 Pro. Før helligdagene stod Apple over for en anslået mangel på 15-20 millioner enheder, men nu hvor helligdagene er ovre og Kina har ændret politik i forhold til covid-19, er fabrikkerne igen på normal kapacitet.

Leveringstiderne for iPhone 14 Pro og Pro Max modellerne er nu under en uge på verdensplan. Dette giver JP Morgans analytikere et klart tegn på, at udbuddet har indhentet efterspørgslen for første gang siden lanceringen. 

Ny iPhone på få dage

Alle fire iPhone 14 modeller har nu korte leveringstider med cirka fire dage i gennemsnit. I Kina og Europa er ventetiden på omkring tre dage, mens USA halter efter med en leveringstid på fem dage. Stort set alle enheder er tilgængelige i butikkerne. 

Det er gode nyheder for Apple, men firmaet er stadig stærkt afhængige af fabrikkerne i Zhengzhou i Kina. Den såkaldte ”iPhone City” er i øjeblikket det eneste sted i verden, der laver iPhone Pro modellen. 

Apples partnere producerer allerede iPhone 14 modellen i Indien og Cupertino har planer om at udvide kapaciteten. 

LÆS OGSÅFlere iPhones skal produceres i Indien

Sådan er Apple Watch Ultra

Mere til historien

Apple har netop lanceret en ny Mac Mini, der nu kører på M2-chipset. Prisen er ret rimelig. Læs om den nye Mac Mini her.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Så sjældent udskifter vi vores mobiltelefon

Vi beholder samme mobiltelefon længere end tidligere. Det viser ny undersøgelse fra analysefirmaet IDC.

(mere…)
Salget af smartphones faldt markant i slutningen af 2022

I fjerde kvartal 2022 faldt salget af iPhones med 14,9 procent, men andre producenter oplevede endnu større fald i salget.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram