Frameo giver nyt liv til den digitale fotoramme

Den danske virksomhed Frameo oplever stor efterspørgsel på deres software, som gør digitale fotorammer smarte.

Fotoramme med Frameo
De digitale fotorammer kommer fra flere producenter, men softwaren kommer fra Frameo (Foto: Frameo)

Den danske tech-virksomhed Frameo har været til stede på CES-messen i Las Vegas, som en af de eneste danske virksomheder i år.

Frameo står bag softwaren, som benyttes til en række digitale fotorammer. Firmaet oplever stigende interesse for softwaren fra producenter af fotorammehardware.

Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

En gang krævede det f.eks. overførsel med USB-C stik eller tilslutning til PC for, at få billeder på en digital fotoramme. Netop det har Frameo løst. Man kan nemlig sende billeder til fotorammen via en app.

Dermed kan flere brugere sende billeder til flere rammer rundt i verden. Fotorammen skal blot være tilsluttet Wi-Fi. Der kan fra fotorammen sendes reaktioner til de modtagne billeder.

Succesen er ikke til at tage fejl af. Julen over har Frameo oplevet, at deres app er downloadet mere end 700.000 gange. Det vidner også om, at mange måske har fået en Frameo fotoramme i julegave.

Mange har også haft tænkt, at digitale fotorammer ikke var så relevante længere. Men markedet er virkelig i vækst, lyder det fra Emilie Christiansen, der er co-founder og Global Sales Manager hos Frameo.

ANMELDELSE: Den bedste digitale fotoramme er Frameo

I løbet af pandemien har Frameo oplevet vækst. Frameo brugte tiden under pandemien til at udvikle nye features, samt generelt forbedre produktet.

MereMobil.dk har tidligere testet en digital fotoramme med Frameos software.

Mere til historien

Consumer Electronics Show (CES-messen) har i mere end 55 år været stedet for alt, hvad der rører sig af elektronik og digitale produkter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram