Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

Frameo fotoramme
Fotoramme med W-Fi og softwaren Frameo (Foto: Frameo)

Den århusianske virksomhed Frameo er klar med ny software til Wi-Fi-billedrammer. Den gør det muligt at sende billeder og videoer direkte fra din smartphone til en Frameo fotoramme – nemt og hurtigt. Telefonen kan befinde sig flere hundrede kilometer væk.

Kort og godt bliver den digitale fotoramme endnu smartere.

Det betyder ikke noget, hvor i verden du befinder dig. Du kan let sende billeder hjem til dine kære, som kan se dem på fotoramme-skærmen.

Frameo har i coronapandemi-tiden virkelig kunne gøre mange glade ved, at få sendt billeder hurtigt og nemt til eksempelvis ældre, som var isoleret i længere tid uden kontakt.

Frameo er softwaren - ikke en ramme

Frameo fotoramme
Billeder til fotorammen sendes via en app (Foto: Frameo)

Frameo star bag softwaren til en række forskellige Wi-Fi fotorammer. Frameo-appen gør det muligt, at dele billeder og videoer, så det kan nydes med det samme.

Du kan finde forskellige producenters fotorammer, der understøtter Frameo-appen. Der er 30 godkendte partnere på verdensplan.

De mange forskellige producenter, som står bag hardwaren, køber en softwarelicens.

Frameo-baserede rammer findes i flere forskellige størrelser fra 7 og til 15,6 tommer og med forskellige mængder af hukommele og prisniveauer. Du kan se et udvalg af Frameo-rammer her.

Nogle af de producenter som gør brug af Frameo-softwaren er Medion, Denver, Minolta og mange andre.

LÆS OGSÅ: Google Nest Hub anmeldelse - engang bliver det smart

Promovideo fra Frameo

Mere til historien

Frameo-appen har allerede millioner af brugere, samt fået topkarakter i bedømmelserne på App Store og Google Play Store.

DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
iPhone 14 Pro-ejere oplever kameraproblemer

Efter få dage i butikkerne for iPhone 14 Pro-modellerne rapporterer flere brugere om kameraproblemer.

(mere…)
Så meget bruges mobilkameraet

Apple fortalte i går under deres iPhone 14-event, at der sidste år blev taget mere end 3 tusinde milliarder billeder på en iPhone. Derfor er kameraet også meget vigtigt for producenterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram