Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

iPhone 5S SMS
iPhone 5S blev udgivet tilbage i 2013, men har man stadigvæk et eksemplar af telefonen, så kan den nu softwareopdateres. Apple har netop frigivet en ny sikkerhedsopdatering (Foto: MereMobil.dk)

Apple har netop udsendt en vigtig sikkerhedsopdatering til gamle iPhones, som ikke kan opdateres til mere end iOS 12.

Det betyder, at Apple har udsendt en sikkerhedsopdatering til den snart 10 år gamle iPhone 5S, hvilket er overraskende, da den fik sin seneste OS-opdatering i 2018. Apple har dog vedligeholdt den med softwareopdateringer med jævne mellemrum.

Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

Opdateringen hedder iOS 12.5.7 og er foruden iPhone 5S også tilgængelig til iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Du kan se alle understøttede enheder herunder. Det skriver The Verge.

Det betyder kort og godt, at opdateringen er klar til:

  • iPad Air
  • iPad mini 2
  • iPad mini 3
  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPod Touch (6. generation)

For 16 år siden blev den første iPhone præsenteret

Mere til historien

Rygterne svirrer om, at Apple arbejder på en billig variant af deres populære AirPods. Så måske vi i løbet af i år eller starten af næste år får AirPods Lite.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram