SPOILER: Dette vil ligge under juletræet

Ønsker du dig tech-gaver eller andet elektronik, så skal du ikke se med her. Her er nogle af de produkter, som har solgt bedst op mod jul.

Dette vil, ifølge Elgiganten, ligge under mange danskeres juletræer (Foto: Elgiganten)
Dette vil, ifølge Elgiganten, ligge under mange danskeres juletræer (Foto: Elgiganten)

Med lidt mere end en uge til juleaften er der et klart mønster i, hvad mange danskere kan forvente ligger under juletræet. I hvert fald hvis de får noget indenfor kategorierne underholdnings- og husholdningsprodukter.

Mange danskere vil juleaften kunne pakke airfryers, espressomaskiner og PlayStations ud. Det er nemlig nogle af de produkter, som har solgt rigtig godt op mod jul.

VORES JULEGUIDE: 6 billige techjulegaver 2022

-”Mange danskere har bl.a. kastet deres kærlighed på husholdningsprodukter som espressomaskiner og airfryers, der kan gøre livet lidt lettere i en svær tid. Som forventet er den nyeste PlayStation også revet af hylderne i år. Det er nogle af de produkter, der med sikkerhed kommer til at ligge under mange juletræer i år,” fortæller Brian Vollertsen, der er Assistant Sales Manager i Elgiganten i en pressemeddelelse.

I takt med de stigende energipriser, så har særligt Airfryeren vundet indpas i de danske hjem. Den er nemlig tit mere energieffektiv end en traditionelovn. Derfor har airfryers stået på mange danskeres ønskeseddel.

LÆS OGSÅ: Populær el-app koster nu penge at bruge

Telefoner er altid et gavehit

Espressomaskiner er også noget af det, der har solgt som aldrig før op til jul. Særligt dem fra mærket Sage har solgt hos Elgiganten. Generelt findes espressomaskiner i mange forskellige prisklasser, hvor funktioner og tilbehør varierer.

Mobiltelefoner er også tit noget, som nogle er heldige at finde under juletræet. En af dem, som i år vil være at finde, er Google Pixel 7, Pixel 7 Pro eller Pixel 6a. Det er nemlig nyt, at Google Pixel-modellerne findes på det danske marked.

Du kan se vores test af Pixel 7 Pro herunder.

Mange har i år brugt black week til at få styr på julegave-indkøbene, lyder det fra elektronikkæden.

Så god er Pixel 7 Pro

Mere til historien 

Har du glemt at afgive nogle af dine julegave-ønsker, så kan du fortsat ringe til Julemanden med dem.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram