Afstemning: Hvilken var din favorit i 2022?

Årets Mobil 2022.

Årets Mobil 2022
(Grafik: MereMobil.dk)

Hvilken telefon synes du var den bedste, mest interessante eller banebrydende i 2022? Det er ikke nødvendigvis den telefon du selv har købt. Det er måske blot en, som du synes, har være noget særligt.

‼️INFO: Afstemningen er slut. Se vinderen her.

Det særlige ved afstemningen om Årets Mobil er, at det er dig (læserne) som vælger vinderen. Helt uafhængigt af hvilken anmeldelse jeg har givet den. Det er der kommet man interessante “diskussioner” ud af gennem årene.

I år er det 14. gang afstemningen afvikles. Den første vinder var HTC Hero – tilbage i 2009. Sidste års vinder blev Samsung Galaxy S21 Ultra.

Mere til historien

Du kan stemme på telefoner, som officielt har været lanceret på det danske marked i 2022. På MereMobil.dk har vi anmeldt de fleste af telefonerne.


De mest læste guides i 2022

OVERBLIK: Her er de mest læste guides i 2022.

(mere…)
De 10 mest læste tips i 2022

OVERBLIK: Mange er glade for et godt tip i ny og næ. Se her hvilke af vores tip-artikler, der blev de mest læste i 2022.

(mere…)
Det læste du i 2022

TOP-10: Vi ser tilbage på 2022, der bød på mange spændende nyheder. Du kan her se, hvilke nyhedsartikler, som blev læst mest.

(mere…)
Her er Årets Mobil 2022

Vi har fundet vinderen af læserafstemningen ”Årets Mobil”. Sejren er fortjent, synes jeg.

(mere…)
Godt nytår! – tak for 2022 ❣️

Velkommen til 2023 og rigtigt godt nytår. Vi håber, at du er kommet godt ind i det nye år og klar til en masse technyheder.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram