iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

Apple logo
(Foto: MereMobil.dk)

Apple har ikke bekræftet, at iOS 16.2 frigives i december, men softwaren er pt. i betaversion og ude i test, så det kunne tyde på, at rygterne der har svirret længe holder stik.

Der skulle være mindst otte nye features på vej med opdateringen.

LÆS OGSÅ: Apple vil fra 2024 benytte chips fra USA og Europa

iOS 16.2 introducerer blandt andet Apples nye whiteboard app Freeform, to nye widgets til låseskærmen (Søvn og Meditation), muligheden for at fjerne baggrundsbillede og notifikationer i ”Always On”-mode på iPhone 14 Pro-modellerne, Live Activities-forbedringer, redesignet Home-app m.m.

ÅRETS MOBIL 2022: Se hitlisten over de bedste telefoner i 2022. Tjek vinderen her.

iOS 16.2 opdateringen giver mulighed for, at fravælge at se baggrundsbilledet og/eller notifikationer på iPhone 14 Pro-modellerne, når Always On funktionen er sat til (Foto: MacRumors.com)
iOS 16.2 opdateringen giver mulighed for, at fravælge at se baggrundsbilledet og/eller notifikationer på iPhone 14 Pro-modellerne, når Always On funktionen er sat til (Foto: MacRumors.com)

Ifølge MacRumors.com vil der på iPhone 14 Pro-modellerne kunne justeres i “Always On”-funktionen, så man eksempelvis ikke ser baggrunden eller notifikationer.

Dermed kan vi måske få iOS 16.2 opdateringen i midten af december eller inden jul i hvert fald. Her ventes det også, at iPadOS 16.2 vil blive frigivet samtidig.

Apple sendte lige en opdatering ud til iPhones tidligere på ugen.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

iOS 16.2 opdateringen åbner også op for understøttelse af 5G-netværkene i Indien.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram