SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

SwiftKey-tastaturet er tilbage på iOS-platformen
SwiftKey-tastaturet er tilbage på iOS-platformen

Tilbage i oktober i år valgte Microsoft at fjerne SwiftKey-tastaturet til iOS fra App Store. Brugere, som allerede havde det installeret, kunne fortsat bruge det.

Microsoft kom ikke med nogen forklaring om, hvorfor det blev fjernet, hvilket også endte med at efterlade frustrerede brugere.

Nu er SwiftKey tilbage i App Stor grundet ”opråbet” fra brugerne. Det skriver Pedram Rezaei, Microsoft Maps & Local Services Division CTO på Twitter.

Og nyheden for de, som elsker SwiftKey, er endnu bedre. Microsoft har nemlig besluttet at de vil investere mere i tastaturet. Så der kan altså komme lidt opgraderinger i fremtiden.

SwiftKey tastaturet kom frem på, at det var intelligent og lærte brugerens skrivestil, hvilket betød, at man kunne skrive hurtigere. SwiftKey-strygetastaturet lærer og tilpasser sig altid, så det matcher den enkelte brugers måde at skrive på - inklusive slangord, kaldenavne og emojis.

Du kan downloade SwiftKey til iOS i Apples App Store, samt til Android i Google Play Store.

Mere til historien

Microsoft købte i 2016 SwiftKey. Microsoft skulle angiveligt have betalt 250 millioner amerikanske dollars for Swiftkey eller hvad der svarer til omkring 1,7 milliarder danske kroner.

Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Stigende priser gør el-apps populære

Priserne på el er vildt høje. Det har gjort populariteten af el-apps meget stor, som er blandt de mest downloadede.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram