Samlerobjekt? Vild Diablo Immortal Edition af ROG Phone 6

Asus har præsenteret en limiteret udgave af ROG Phone 6. Temaet er Diablo Immortal. Det er vildt gennemført.

ROG_Phone6_Diablo_Immortal_Edition
Asus og Blizzard Entertainment har slået sig sammen og præsenteret ROG Phone6 Diablo Immortal Edition (Foto: Asus)

Asus har allerede positioneret deres serie af ROG-telefoner som de facto valget for hardcoregamerne. Og de har efterhånden for vane at lave lækre Limited Edition udgaver af deres seneste modeller.

Denne gang er valget faldet på Blizzard Entertainments Diablo Immortal. Et spil der lige nu er ude på både iOS, Android og PC.

Samme hardware i ny indpakning

ROG_Phone6_Diablo_Immortal_Edition_Box
Det er ikke kun telefonen der har fået en Diablo overhaling, men også indpakning og tilbehør (Foto: Asus)

Hardwaren er den samme, som ROG Phone 6 hele tiden har haft.

Vi taler om Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processor, med 16 GB RAM, 512 GB lager, 6,78 tommer stor skærm med 165 Hz opdateringshastighed, 6000 mAh stort batteri. Og selvfølgelig AirTrigger 6 kontrollerne for at give den helt rigtige konsollignende spiloplevelse.

Det er således ikke hardwaren men derimod alt det udenom, der skal kigges på. Det starter allerede med indpakningen, der er inspireret af en Horadric Cube; en genstand i spillet, som kan transformere ting der placeres i den.

Inde i den findes endnu en kasse formet som Worldstone; endnu en genstand fra spillet, der blev brugt til at skabe Sanctuary som er de dødeliges verden. Det er i denne man finder telefonen.

I kassen findes desuden en skriftrulle, der indeholder en 65 watt lader, samt kabel. På skriftrullen er et kort over Sanctuary med hemmelige markeringer der lyser op, når du lyser på det med den medfølgende UV-lygte, kaldet Fahir’s Light torch.

Selv det lille værktøj til at åbne SIM-kort skuffen har fået en Diablo overhaling og er blevet pyntet med et logo fra spillet.

En diabolsk telefon

ROG_Phone6_Diablo_Immortal_Edition_Content
Det er en meget gennemført særudgave af ROG Phone 6, Asus har fået skruet sammen her (Foto: Asus)

Men tilbage til telefonen, hvis bagside er blevet fulstændig ændret til en imponerende rød og sort Diablo-grafik. Asus selv kalder den meget passende Hellfire Red.

Det lysende Diablo logo er som standard rødt. Men da det er RGB, kan man efterfølgende skifte til hvilken som helst farve man ønsker. Ligesom der kan vælges om lyset skal blinke eller pulsere, med mere.

Låseskærm og hjemmeskærmen prydes også af to wallpapers, der tager tydelig inspiration fra Diablo spillet.

Det ligner alt i alt en meget gennemført særudgave af ROG Phone 6, Asus har fået skruet sammen her.

Telefonen kan allerede nu købes fra Asus selv og Proshop, til en pris på 9.999 kroner.

Mere til historien

Det er ikke første gang Asus laver limiterede udgaver af ROG-telefonener. For eksempel har de tidligere lavet en ROG Phone 6 Batman Edition og en ROG Phone 5s  Demon Slayer Edition.

Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram