Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

Sony Xperia 5 IV
Sony Xperia 5 IV (Foto: Sony)

Der er ”kun” godt halvanden måned tilbage af 2022, hvilket også betyder rygterne om 2023-modeller er godt i gang

Et af dem går på, at Sony er på vej med 5 til 6 nye Xperia-modeller.

Det ventes, at to af modellerne kommer med Snapdragon 8 Gen 2 processor fra Qualcomm, hvis rygterne holder stik. Ligesom forventningen er, at tre af modellerne er premiummodeller, men der er også en entry-level smartphone i sortimentet. Det skriver Android Central.

Ofte har Sony forskellige niché-grupper som målgruppe for deres produkter. Dette har vi senest set med Xperia 5 IV og Xperia 1 IV, hvor foto- og musikentusiaster har været målgruppen. Om det ændrer sig i 2023, er uvist.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 IV | Kompakt topmodel for kameraentusiasten

Den japanske tech-site, SumahoDigest, skriver, at Sony arbejder på mindst fem nye smrtphones, der vil blive lanceret næste år. Modellerne skulle eftersigende være Xperia 5 V, Xperia 1 V, Xperia Pro-II, Xperia 10 V og Xperia Ace IV. Det er uvist om alle modellerne vil komme på det danske marked. Dog har flere af forgængerne været lanceret herhjemme, så man kan håbe.

Xperia Ace IV er formegentlig budgetmodellen, da den ventes at få Snapdragon 4 Gen 1 processoren. Men det er måske også den model, som chancen er mindst for lanceres herhjemme.

VIDEO: Sony Xperia 1 IV | genial på sin egen måde

Bedste pro-kamera telefon | Fremtidens indholdsskabere skal se den


Hør Sonys nye headset

Mere til historien

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processoren forventes, at blive præsenteret senere i november, når Qualcomm Snapdragon Summit 2022 afholdes.

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram