Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

Pixel 7 Pro
Pixel 7 Pro og Pixel 7 understøtter ikke 32-bit apps (Foto: Google)

Det har hidtil været sådan, at alle Android-enheder som understøtter 64-bit apps også er bagudkompatible med 32-bit apps. Hidtil..!

Google har med de nye telefoner Pixel 7 og Pixel 7 Pro lavet en stor ændring. 32-bit apps er nemlig droppet på disse telefoner. Dette har Google bekræftet, skriver GSMarena.

ANMELDELSE: Pixel 7 Pro blæste mig bagover

Ifølge Google er der en række fordele ved at droppe understøttelsen af 32-bit apps. Blandt andet reducerer det RAM-forbruget, men det forbedrer også ydelsen og sikkerheden, lyder det fra Google.

Google forventer, at det i fremtiden bliver almindeligt, at Android-telefoner ikke kan køre den gamle type apps.

Det forlyder, at moderne CPU- og chipsetplatforme kan yde op til 25 procent mere, hvis 32-bit understøttelsen fjernes. RAM-forbruget kan desuden reduceres med 150 MB – uanset om der er nogle 32-bit apps der kører.

Google opfordrer til at teste deres apps op mod 64-bit enheder.

Mere til historien

Google oplyser, at Android Go, Android TV og Android Wear stadig vil have 32-bit understøttelse.

Stigende priser gør el-apps populære

Priserne på el er vildt høje. Det har gjort populariteten af el-apps meget stor, som er blandt de mest downloadede.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram