Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

Podcast Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra er udtryksfuld på ydersiden og funktionsfyldt på indersiden. I forhold til Apple Watch Series 8, og tidligere modeller, er Apple Watch Ultra markant større. Er din arm ikke for tynd, er det faktisk ret fedt.

Uret har flere funktioner, som er unik for netop denne model. Vanddybden kan ses på skærmen, GPS-chippen er langt mere præcis, du kan programmere den nye fysiske knap på venstre side og så er skærmen dobbelt så lysstærk i forhold til andre modeller.

Noget af det mest fantastiske er batteritiden, som gør, at du kan køre i to dage uden en oplader. Du kan endda oplade til 20 procents kapacitet på cirka 10 minutter.

LYT MED: Hør min podcastepisode om Apple Watch Ultra i afspilleren øverst på siden eller subscribe til mere tech på dansk via Spotify, Apple Podcasts eller hvilken som helst anden podcastplatform. Søg efter ’MereMobil.dk’.

Kan høres 180 meter væk

Apple Watch Ultra har en nødfunktion, hvor en sirene hylder med 86 dB. Ifølge Apple skal sirenen kunne høres op til 180 meter væk.

Naturligvis forøger det dine chancer for at blive fundet, hvis du dratter om i ødemarken, men min simple test viser, at 180 meter skal være i et åbent landskab med vinden i ryggen – medmindre eftersøgningsholdet har Superman-hørelse.

Ikke for den ægte outdoor-person

Jeg synes, at Apple Watch Ultra er det fedeste ur, at Apple hidtil har lavet. 

De ægte outdoortyper med et Garmin-sportur på armen tror jeg dog ikke, at de rammer med Apple Watch Ultra. Det er nok mere et cafésegment over 40 år – dem som pludselig synes det er fedt med lycra, en dyr cykel og en selvrealiserende sheltertur.

Det rammer selvfølgelig også dem, som vil have noget unikt på armen.

Læs også min fulde anmeldelse af Apple Watch Ultra.Mere til historien

Apple Watch Ultra fungerer kun med iPhone og kommer udelukkende i en mobiludgave med eSIM. Der findes ikke en ren Wi-Fi version.

Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram