Android 13 opdatering klar til Sony-telefoner

Sony oplyser, at Android 13 er klar til to af deres nye Xperia-modeller.

Sony Xperia 1 IV
Sony Xperia 1 IV (Foto: MereMobil.dk)

Sony har tidligere i år sendt modellerne Xperia 1 IV og Xperia 5 IV på markedet. Faktisk er det ikke længe siden, at Xperia 5 IV kom i butikkerne.

Nu er der godt nyt til ejere af disse telefoner, da Android 13 opdateringen til disse nu er frigivet. Det oplyser Sony Mobile på deres sociale medier. Vi har set nyheden både på deres Twitter-og Facebook-konti.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 IV er en kompakt topmodel for kameraentusiasten

Se testen af Xperia 5 IVYderligere oplysninger omkring opdateringen er begrænset. Så om det er alle brugere, som kan downloade opdateringen samtidig eller den kommer til nogle lande først, er uvist.

Tidligere års erfaringer viser dog, at afhængig af telefonmodel og mobiloperatør, så vil den være tilgængelig inden for de første uger – hvis ikke allerede nu.

Der er heller ikke informationer om, hvor meget opdateringen fylder.

Men har du en Sony Xperia 1 IV eller Xperia 5 IV, så tjek hurtigt muligt for opdateringen.

Der er i skrivende stund ingen information omkring Android 13 opdateringen til Sony Xperia 10 IV, ifølge Androidupdatetracker.

DUEL Sony Xperia 1 IV VS dyrt Sony Alpha-kamera

Mere til historien

Xperia 1 IV er for de brugere, som har helt særlige behov. Det kunne være musikeren, der gerne vil have et lille studie med i baglommen. Vi har testet Music Pro Sonys 10-spors mobilstudie. Du kan se videoen her.

Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret deres forventninger til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram