Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

Facebook vil begynde at vise flere relevante opslag i dit nyhedsfeed (Foto: Facebook)
Facebook vil begynde at vise flere relevante opslag i dit nyhedsfeed (Foto: Facebook)

Generelt har det i årenes løb været Facebook, som har bestemt, hvad brugerne ser. Du kan derfor ofte have misset opslag fra dine venner, du ellers gerne ville have set.

Men nu er Facebook klar med en række nye funktioner, der angiveligt skal betyde, at nyhedsfeedet tilpasses mere dig og dine egne interesser. Det oplyser Meta i en pressemeddelelse.

Meta er det nye navn til Facebook-selskabet

Du kan dermed selv være medvirkende til at påvirke indholdet ved at vælge ”vis mere” eller ”vis mindre”.

De nye ændringer skulle gælde både opslag fra grupper og personer, samt anbefalinger fra Facebook. Jo mere du gør brug af denne funktion, des mere vil Metas kunstige intelligens blive smartere.

Meta oplyser, at andre funktioner – både nuværende og fremtidige – vil drage nytte af den indsamlede data.

Den nye Facebook-funktion vil blive testet periodisk. Derfor vil den også kun periodisk dukke op i dit feed.

Det forlyder i pressemeddelelsen, at den nye funktion er en af flere værktøjer, der gør Facebook, giver dig mere indhold fra venner, familie, grupper, sider og offentlige personer, som du er ”tilknyttet”.

I dag er funktionerne familie, favoritter, ”snooze” allerede en del af det, som skal bevirke vi ser mere fra dem vi vil.

Disse ændringer kommer efter, at der har været meget kritik mod både Facebook og Instagram. Kritikken har gået på, at de har vist en masse indhold i brugernes nyhedsfeed, som den pågældende bruger, ikke har haft interesse i, samt opslag fra venner har været skjult.

Mere til historien

Du kan følge nyhederne og unikke techopslag fra MereMobil.dk på hhv. Facebook og Instagram.

Fritidsaktiviteter byttes ud med sociale medier

Det fylder mere for børn i 7. klasse, at være på mobilen eller computeren end at være sammen med vennerne fysisk eller dyrke sport.

(mere…)
Børn er alt for tidligt på sociale medier

En ny rapport fra Børns Vilkår viser, at børn alt for tidligt kommer på de sociale medier. Tæt på 50 procent har en profil før de er 10 år.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Ekspert: AI påvirker dine børn

Cyberbanditterne har en langsigtet plan med at manipulere med dine børn, siger ekspert.

(mere…)
Tinder klar med ny ”Del”-funktion

En ny funktion lander snart i din Tinder-app.

(mere…)
Ny lov kan gøre TikTok ulovlig i USA

Det amerikanske senat har vedtaget lov, som pålægger ByteDance, at frasælger sin amerikanske afdeling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram