Endelig i Danmark! Velkommen til Google Pixel

Pixel 7-serien kommer til Danmark, fortæller Google. Læs mere om Google Pixel her.

Pixel 7 Pro
Pixel 7 Pro er baseret på Googles chip Tensor G2 (Foto: Google)

Pixel-telefonerne fra Google kommer nu til Danmark. Det har Google bekræftet.

Pixel 7 og Pixel 7 Pro er de to øverste produkter på hylden, men danskerne får også adgang til den prisvenlige Google Pixel 6A, der kom på Googles hjemmemarked i juli.

LÆS OGSÅ: Her kan du møde Pixel 6A

Pixel er interessant, fordi den er baseret på Googles egenudviklede hardware og software. Det kan bedst oversættes til, at dette er ”Googles iPhone”. Altså hvor Google, præcis som Apple, styrer hele kæden fra komponenter til softwarekode.

På Pixel er der ingen ekstra brugerflader og skins fra en mobilproducent. Der er heller ikke ændringer af Android-systemet. Her taler vi om en HELT ren Android-software, som Google har tænkt det.

I Danmark vil du kunne købe telefonerne med abonnement gennem Telia og Call Me, som bliver de eneste mobiloperatører, der får Pixel-telefonerne i sortiment.

Du kan hos Telia bestille Google Pixel telefonerne %%%%

Opdateres i lang lang lang tid

Pixel 7
Pixel 7 får lige som Pixel 7 Pro sikkerhedsopdateringer i fem år (Foto: Google)

Android-platformen har altid lidt af mangel på opdateringer. Gennem årene har du aldrig været sikker på, hvornår (eller om) en telefon blev softwareopdateret. Heldigvis er der sket positive ændringer de seneste par år, hvor Samsung har været lokomotivet og vist vejen.

Samsung lover lige nu opdateringer af Android-platformen, brugerfladen One UI og sikkerhedsdelen i fire år fra produktet er præsenteret.

Google strækker sig endnu længere - i hvert fald på sikkerhedsdelen.

Pixel 7, Pixel 7 Pro og Pixel 6A får nye Android-opdateringer indtil juli 2025, mens sikkerhedsopdateringerne kommer indtil juli 2027.

Udover opdateringerne så kommer Google også med såkaldte "feature drops", hvor nye funktioner løbende bliver tilgængelig på Pixel-telefonerne.

Læs mere om de nye Pixel 7 og Pixel 7 Pro telefoner hos Telia %%%% hvor du også kan bestille mobilerne.

ANMELDELSE: Pixel 7 Pro blæste mig bagover

Explainer: Forstå Google Pixel

Først med nye Android-udgaver

Pixel telefonerne er altid de første telefoner på markedet, som modtager de nyeste Android-versioner. Du skal altså ikke vente på, at en producent får klargjort og tilpasset softwaren til deres enheder. Dette arbejde kan tage fra måneder til halve år.

På dette punkt ligner Google også Apple, hvor det bliver tydeligt, at det er vigtigt med egen hard- og software.

LÆS OGSÅ: Kom tæt på Pixel 7 Pro og Pixel 7

Forsømt i 6 år

Danmark har aldrig før haft en Pixel-telefon officielt på markedet, da Danmark aldrig har været prioriteret mobilmæssigt fra Googles side – før nu – hvor Telia er blevet tilknyttet som officiel salgspartner.

Den seneste telefon vi har set fra Google i Danmark, er Nexus 6P. Det skete i 2016.

Det bliver interessant om Google mener den danske lancering af Pixel 7-serien så alvorligt, at de også har Danmark med på landkortet i fremtiden. Det følger vi med i på MereMobil.dk.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Promovideo for Pixel 7 Pro og Pixel 7

Mere til historien

Tidligere indgik Google samarbejder med mobilproducenterne om Nexus-telefoner; serien før Pixel kom. Google dikterede soft- og hardwaren, mens producenten leverede de fysiske enheder. HTC, LG og Huawei har gennem tiden leveret telefoner til Google.

Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Gmail på vej med smart funktion til online-shoppere

Elsker du at shoppe online? Glæd dig til en ny funktion i Gmail. Den hjælper med at holde styr på forsendelserne.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram