Endelig i Danmark! Velkommen til Google Pixel

Pixel 7-serien kommer til Danmark, fortæller Google. Læs mere om Google Pixel her.

Pixel 7 Pro
Pixel 7 Pro er baseret på Googles chip Tensor G2 (Foto: Google)

Pixel-telefonerne fra Google kommer nu til Danmark. Det har Google bekræftet.

Pixel 7 og Pixel 7 Pro er de to øverste produkter på hylden, men danskerne får også adgang til den prisvenlige Google Pixel 6A, der kom på Googles hjemmemarked i juli.

LÆS OGSÅ: Her kan du møde Pixel 6A

Pixel er interessant, fordi den er baseret på Googles egenudviklede hardware og software. Det kan bedst oversættes til, at dette er ”Googles iPhone”. Altså hvor Google, præcis som Apple, styrer hele kæden fra komponenter til softwarekode.

På Pixel er der ingen ekstra brugerflader og skins fra en mobilproducent. Der er heller ikke ændringer af Android-systemet. Her taler vi om en HELT ren Android-software, som Google har tænkt det.

I Danmark vil du kunne købe telefonerne med abonnement gennem Telia og Call Me, som bliver de eneste mobiloperatører, der får Pixel-telefonerne i sortiment.

Du kan hos Telia bestille Google Pixel telefonerne Sponseret link

Opdateres i lang lang lang tid

Pixel 7
Pixel 7 får lige som Pixel 7 Pro sikkerhedsopdateringer i fem år (Foto: Google)

Android-platformen har altid lidt af mangel på opdateringer. Gennem årene har du aldrig været sikker på, hvornår (eller om) en telefon blev softwareopdateret. Heldigvis er der sket positive ændringer de seneste par år, hvor Samsung har været lokomotivet og vist vejen.

Samsung lover lige nu opdateringer af Android-platformen, brugerfladen One UI og sikkerhedsdelen i fire år fra produktet er præsenteret.

Google strækker sig endnu længere – i hvert fald på sikkerhedsdelen.

Pixel 7, Pixel 7 Pro og Pixel 6A får nye Android-opdateringer indtil juli 2025, mens sikkerhedsopdateringerne kommer indtil juli 2027.

Udover opdateringerne så kommer Google også med såkaldte “feature drops”, hvor nye funktioner løbende bliver tilgængelig på Pixel-telefonerne.

Læs mere om de nye Pixel 7 og Pixel 7 Pro telefoner hos Telia Sponseret link hvor du også kan bestille mobilerne.

ANMELDELSE: Pixel 7 Pro blæste mig bagover

Explainer: Forstå Google Pixel

Først med nye Android-udgaver

Pixel telefonerne er altid de første telefoner på markedet, som modtager de nyeste Android-versioner. Du skal altså ikke vente på, at en producent får klargjort og tilpasset softwaren til deres enheder. Dette arbejde kan tage fra måneder til halve år.

På dette punkt ligner Google også Apple, hvor det bliver tydeligt, at det er vigtigt med egen hard- og software.

LÆS OGSÅ: Kom tæt på Pixel 7 Pro og Pixel 7

Forsømt i 6 år

Danmark har aldrig før haft en Pixel-telefon officielt på markedet, da Danmark aldrig har været prioriteret mobilmæssigt fra Googles side – før nu – hvor Telia er blevet tilknyttet som officiel salgspartner.

Den seneste telefon vi har set fra Google i Danmark, er Nexus 6P. Det skete i 2016.

Det bliver interessant om Google mener den danske lancering af Pixel 7-serien så alvorligt, at de også har Danmark med på landkortet i fremtiden. Det følger vi med i på MereMobil.dk.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Promovideo for Pixel 7 Pro og Pixel 7

Mere til historien

Tidligere indgik Google samarbejder med mobilproducenterne om Nexus-telefoner; serien før Pixel kom. Google dikterede soft- og hardwaren, mens producenten leverede de fysiske enheder. HTC, LG og Huawei har gennem tiden leveret telefoner til Google.

Fredag slettes din gamle Gmail

Gmail, YouTube, kalender og dokumenter forsvinder. Fredag er skæringsdatoen.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Ikke alle er tilfredse med de nye farver på Google Maps

Nye farver er kommet til Google Maps, og det frustrerer nogle brugere. Hvad tænker du?

(mere…)
iPhone vil understøtte RCS-beskeder næste år

Konkurrenterne har længe ønsket, at Apple understøttede RCS i tekstbeskeder. Nu oplyser Apple, at det er på vej.

(mere…)
Google Fotos kan selv organisere billeder

Google er klar med en opdatering til Google Fotos, der giver bedre organisering.

Google Fotos 2023
Google Fotos vil kunne stacke billeder som næsten er ens (Foto: Google)

Ved hjælp af kunstig intelligens går Google til værks med deres Google Fotos. Mulighed for bedre organisering i skærmbilleder, vil gøre det hurtige for dig. Det skriver Google i et blogindlæg.

Ved at gøre brug af netop AI kan Google Fotos nu sortere i ens skærmbilleder, og give en bedre organisering. Brugen af dette kan nemlig adskille dokumenter af forskellige art, så de er nemmere at finde.

Skærmbilleder med for eksempel kvitteringer vil være mere adskilt. Din kvittering fra supermarkedet vil derfor ikke længere ligge ved siden af familiebilledet.

LÆS OGSÅ: Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Sorterering af identiske billeder bliver nemmere

Hvis du har taget flere fotos, som er tæt på ens, så kan Google Fotos for fremtiden "stacke" fotos sammen.

Dette kan være særligt brugbart, hvis du fx har familiefotos der er tæt på identiske, så vil Google Fotos ved hjælp af kunstig intelligens sortere dem.

Måden det sker på er, at den udvælger det bedste billede, men giver dig stadig mulighed for at ændre valget. De andre billeder gemmer sig nemlig bagved det der er fremhævet, så du mister ikke billedet.

Mere til historien

De nye funktioner bliver langsomt rullet ud på både Android og iOS snarest, og man vil måske ikke se det lige med det samme.

Google vil have at Apple ”åbner” iMessage

Google mener, at Apples beskedsystem iMessage skal åbnes for andre. Google har bedt EU om hjælp.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram