Bose klar med “lille og elegant soundbar”

Bose-fans kan nu gå til tasterne og sikre sig den nye Smart Soundbar 600.

Den nye Smart Soundbar 600 præsenteres elegant. Foto: Bose/PR

Hvis man er til den kantede stil, så vil den nye soundbar fra Bose formentlig være et godt bud på en opgradering af fladskærmens lyd.

Boses nyeste skud på soundbar-stammen er døbt Smart Soundbar 600. Den beskrives som “en lille og elegant soundbar”.

Redaktionen har ikke haft soundbaren i hånden, men ud fra pressematerialet giver nærværende skribent Bose ret i, at den ser elegant ud.

Samme eleganthed er der lagt op til med lyden. Den holder til i den pæne ende, hvor Bose som minimum altid opholder sig.

Således vil du ikke kun få en nydelig soundbar, men med Dolby Atmos- og Bose TrueSpace-teknologi kunne skrue op for noget der vil ligne kræs for øregangene.

“Smart Soundbar 600 løfter film, tv og musik ved at sende dialog, stemmer, lydeffekter og instrumenter præcist til venstre, højre og oppefra, hvilket sikrer at uanset hvad du ser eller lytter til, så er lyden fantastisk”, skriver Bose i det pressemateriale, som er sendt ud tirsdag.

Bose Smart Soundbar 600 er 5,61 centimeter høj, 10,39 centimeter dyb og 69,44 centimeter lang, Foto: Bose/PR

Lidt detaljer

Et par hurtige detaljer fra specifikationer er streaming via Wi-Fi, Bluetooth og Chromecast, stemmestyring med Google Assistant funktionalitet og Amazon Alexa.

Med Bose Voice4Video teknologi kan man med Alexa desuden tænde sit tv med en enkelt kommando, skifte input eller til sin favoritkanal, fremgår det af det udsendte materiale.

Og så giver Bose SimpleSync selvfølgelig giver mulighed for at parre soundbaren med kompatible Bose hovedtelefoner eller Bluetooth-højtalere.

Bose Smart Soundbar 600 er i handlen den 24. oktober og er prissat til 4.299 kroner. Den kan forudbestilles fra i dag på Bose.com.

Mere til historien

Er man Bose-aficionado, så sendte Bose QuietComfort Earbuds II på gaden den 29. september. I den forbindelse påstod Bose, at de har “verdens bedste støjreduktion”.

Bose: Vi har “verdens bedste støjreduktion”

Lydspecialisten Bose har åbnet for forudbestillinger af anden generation af in-ear-hovedtelefonerne QuietComfort Earbuds.

(mere…)
Mød Sonos Ray – en soundbar til lavpris

Sonos Ray leverer mere power til lyden i dit TV – til en yderst overkommelig pris.

(mere…)
Sonos Beam forbedres – ny version klar

Sonos Beam kommer i en ny udgave med flere højttalere, Dolby Atmos og en lidt højere pris.

(mere…)
Bose er med vej med AirPods Pro konkurrent – afsløret online

KORT NYT: Bose har længe haft succes med højttalere, men de har endnu ikke haft succes med de trådløse earbuds, men nu er der spændende nyt.

(mere…)
Sonos Arc er en kraftig ny soundbar

Vil du opgradere TV-lyden med Dolby Atmos så tjek Sonos Arc ud. Her får du en stor soundbar, der passer ind i Sonos-systemet.

(mere…)
Samsung HW-F551 soundbar – ekstra power til TV’et
TEST: Er lyden fra TV’et for tam kan Samsung HW-F51 soundbar være en løsning. Prisen er skarp. HFW-F51 spiller både musik fra TV og smartphone. (mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram