Bose: Vi har “verdens bedste støjreduktion”

Lydspecialisten Bose har åbnet for forudbestillinger af anden generation af in-ear-hovedtelefonerne QuietComfort Earbuds.

hovedtelefoner ligger på et bord
De nye QuietComfort Earbuds II er blevet væsentligt mindre og har ifølge Bose endnu bedre støjreduktion. (Foto: Bose/PR)

Nu rykker Bose også på batterilevetiden og lover i omegnen af 24 timer på én opladning.

Det oplyser Bose i en pressemeddelelse, hvor det nyeste skud på stammen in-ear-hovedtelefoner præsenteres.

Bose åbnede markedet for støjreducerende hovedtelefoner og flytter med QuietComfort Earbuds II (QC Earbuds II) endnu en gang grænsen med “verdens bedste støjreduktion”, hævder Bose i pressemeddelelsen.

Samtidig er version to af QC Earbuds mindre end sin forgænger. QC Earbuds II ser i pressematerialet også pænt mindre ud. Og samtidig mere diskrete.

En ny funktion, CustomTune, kan måle ørets “akustiske respons” og dermed tilpasse sig det enkelte øres unikke form.

Det giver ifølge Bose “en hidtil uset (eller nok nærmere uhørt, red.) lydoplevelse”.

Med hovedtelefonerne følger et såkaldt Fit Kit, som skal sikre optimal pasform til ørerne. (Foto: Bose/PR)

Ligesom Apples AirPods Pro vil QC Earbuds II også være i stand til at dæmpe pludselige skarpe og høje lyde. Funktionen skærmer på den måde brugeren for ubehagelige lyd-overraskelser.

QuietComfort Earbuds II kan bruges med både Apple- og Android-enheder, og har ifølge Bose en forbedret stemmegenkendelse, som aktiveres af en opdateret algoritme, der fjerner støj og desuden arbejder hovedtelefonerne sammen med mobilenheders indbyggede stemmeassistent.

De 24 timers batterilevetid opnås ved seks timer på én opladning plus tre ekstraopladninger i etuiet. I alt cirka 24 timer.

Etuiet kan genoplade ørepropperne 100 procent på en time, mens 20 minutters opladning giver op til to timers afspilning. Etuiet kan genoplades 100 procent på tre timer med USB-C.

Sort og senere i hvid

QuietComfort Earbuds II vil fra den 29. september kunne købes butikkerne fra den 29. september. Prisen er 2.299 kroner og i første omgang fås de i sort.

Der er planlagt en farvevariant kaldet “soapstone”. På almindelig dansk er farven hvid.

Desuden har Bose åbnet for forudbestillinger.

Mere til historien

Onsdag afslørede Apple AirPods Pro (2. generation), som blandt andet kan analysere lyden 48.000 gange i sekundet, hvilket er med til at sikre at pludselige lyde ikke hamrer ind i øregangen. Læs mere her

Bose klar med “lille og elegant soundbar”

Bose-fans kan nu gå til tasterne og sikre sig den nye Smart Soundbar 600.

(mere…)
Bose er med vej med AirPods Pro konkurrent – afsløret online

KORT NYT: Bose har længe haft succes med højttalere, men de har endnu ikke haft succes med de trådløse earbuds, men nu er der spændende nyt.

(mere…)
Bose CineMate 1 SR – måske den ultimative soundbar

TEST: Bose CineMate 1 SR er et højtalersystem, som sammen med fladskærmen skaber en super fed og realistisk lydoplevelse. Prisen er høj men det er kvaliteten også. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram