Apple vil frigive iPadOS 16.1 i oktober

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Apple langt om længe vil frigive den nye iPadOS i slutningen af oktober.

iPad OS 15
Apple ventes, at frigive iPadOS 16.1 i slutningen af oktober. Datoen 24. oktober 2022 kan blive dagen. (Grafik: Apple / MereMobil.dk)

Apple har tradition for at frigive nye iPadOS og iOS versioner samtidig. Men med iOS 16 og iPadOS 16 har der været en ændring.

Apple bekræfter iPadOS 16 udsættelse

iPadOS 16 var nemlig ikke klar.

Det forlyder, at den nye opdatering til iPad kommer samtidig med iOS 16.1 og dermed iPadOS 16 – går direkte til iPadOS 16.1.

iOS 16 har efterhånden været ude en månedstid og der er kommet flere mindre opdateringer, men vi skal ikke vente så meget længere før iOS 16.1 er klar.

Ifølge Bloombergs Mark Gurman kan vi forvente, at iPadOS 16.1 og iOS 16.1 frigives mandag den 24. oktober 2022. Apple har ikke bekræftet denne dato.

Det er derfor rygter og spekulationer. Ligesom det også rygtes, at der samtidig med frigivelsen af iPadOS 16.1 vil blive præsenteret nye hardware-enheder. Det ventes nemlig, at Apple vil præsentere iPad Pro med M2-processoren, samt to nye MacBook Pro og MacBook Pro Max. Det skriver GSMArena.com.

Netop nu er iPadOS 16.1 ude i beta 6, mens iOS 16.1 er ude i beta 5.

MereMobil.dk holder øje med, hvad Apple har på vej.

Mere til historien

Det ventes også, at Apple vil frigive macOS Ventura samtidig med iPadOS 16.1.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram