iPhone 14 Pro-ejere oplever kameraproblemer

Efter få dage i butikkerne for iPhone 14 Pro-modellerne rapporterer flere brugere om kameraproblemer.

Kameraet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er opgraderet fra 12 megapixels på iPhone 13 Pro-modellerne til 48 megapixels på iPhone 14 Pro-modellerne (Foto: Screenshot fra Apple event)
Kameraet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er opgraderet fra 12 megapixels på iPhone 13 Pro-modellerne til 48 megapixels på iPhone 14 Pro-modellerne (Foto: Screenshot fra Apple event)

Apple sendte i fredags (16. september 2022) de nye iPhone 14 Pro-modeller i handlen. Og lige nu er en masse af dem, som allerede har købt iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max angiveligt ramt af en kamerafejl.

OPDATERING: Apple er på vej med en fejlrettelse til kameraet

Der er nemlig nogle brugere, som oplyser de har oplevet fejl i tredjeparts-apps, samt oplever en metalisk lyd fra kameraet. Nogle beretter at linsen virker til at ”leve sit eget liv”, når de forsøger at filme eller tage et billede, der er også nogle som oplever billedet, hakker eller generelt er ustabilt. Det skriver Android Authority.

Fejlen er spottet i apps som Instagram, Snapchat og TikTok – og altså IKKE en fejl i selve kameraet, men i softwaren.

Hjemmesiden 9to5mac har også beskrevet problemet og henviser ligeledes til debatforummet Reddit.com, hvor der også er en række brugere, som beskriver fejlen.

MereMobil.dk har ikke kunne genskabe fejlen på vores testenheder.

Har du en iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max eller overvejer at anskaffe dig en, så kan du roligt gøre det. Da det kun er en fejl i tredjepartsapps, så vil dette formegentlig kunne løses med en opdatering fra de pågældende apps.

ANMELDELSE: Derfor skal du overveje iPhone 14 Pro

Skulle det vise sig, at fejlen skyldes noget hardware, så dækker garantien.

Du kan se fejlen i videoen herunder, hvor Chance Miller har lagt en video, hvor har viser hvordan kameraet i TikTok fungerer.

Mere til historien

Generelt i vores anmeldelser vil en fejl, som denne, umiddelbart ikke betyde noget, da selve kameraet ikke er påvirket, men det er tredjepartsapps.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
Den bedste kameratelefon 2023 – se listen

OVERBLIK: iPhone 15 Pro Max og iPhone 15 Pro er de bedste kameratelefoner i 2023, viser en stor mobilkameratest.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram