iPhone 14 Pro-ejere oplever kameraproblemer

Efter få dage i butikkerne for iPhone 14 Pro-modellerne rapporterer flere brugere om kameraproblemer.

Kameraet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er opgraderet fra 12 megapixels på iPhone 13 Pro-modellerne til 48 megapixels på iPhone 14 Pro-modellerne (Foto: Screenshot fra Apple event)
Kameraet på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max er opgraderet fra 12 megapixels på iPhone 13 Pro-modellerne til 48 megapixels på iPhone 14 Pro-modellerne (Foto: Screenshot fra Apple event)

Apple sendte i fredags (16. september 2022) de nye iPhone 14 Pro-modeller i handlen. Og lige nu er en masse af dem, som allerede har købt iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max angiveligt ramt af en kamerafejl.

OPDATERING: Apple er på vej med en fejlrettelse til kameraet

Der er nemlig nogle brugere, som oplyser de har oplevet fejl i tredjeparts-apps, samt oplever en metalisk lyd fra kameraet. Nogle beretter at linsen virker til at ”leve sit eget liv”, når de forsøger at filme eller tage et billede, der er også nogle som oplever billedet, hakker eller generelt er ustabilt. Det skriver Android Authority.

Fejlen er spottet i apps som Instagram, Snapchat og TikTok – og altså IKKE en fejl i selve kameraet, men i softwaren.

Hjemmesiden 9to5mac har også beskrevet problemet og henviser ligeledes til debatforummet Reddit.com, hvor der også er en række brugere, som beskriver fejlen.

MereMobil.dk har ikke kunne genskabe fejlen på vores testenheder.

Har du en iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max eller overvejer at anskaffe dig en, så kan du roligt gøre det. Da det kun er en fejl i tredjepartsapps, så vil dette formegentlig kunne løses med en opdatering fra de pågældende apps.

ANMELDELSE: Derfor skal du overveje iPhone 14 Pro

Skulle det vise sig, at fejlen skyldes noget hardware, så dækker garantien.

Du kan se fejlen i videoen herunder, hvor Chance Miller har lagt en video, hvor har viser hvordan kameraet i TikTok fungerer.

Mere til historien

Generelt i vores anmeldelser vil en fejl, som denne, umiddelbart ikke betyde noget, da selve kameraet ikke er påvirket, men det er tredjepartsapps.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
DJI Mini 3 Pro test | Fantastisk! Måske årets gadget

TEST: Med en DJI-dronen kan du skyde flotte billeder og videoer fra luften. Læs min DJI Mini 3 Pro test - måske den måske bedste privatdrone.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram