iOS 16 slår iOS 15 i downloads

Ud fra de første dage er iOS 16 downloadet mere end tilfældet var med iOS 15.

iOS 16-lockscreen
Låseskærmen kan ændres markant med iOS 16 i forhold til, hvordan den tidligere har set ud på iOS. (Grafik: MereMobil.dk / Apple)

Apple udsendte den nye iOS 16 opdatering til iPhones tidligere i denne uge. Mixpanel har set nærmere på, hvor mange brugere som har downloadet den nye opdatering.

Faktisk er iOS 16 på de første dage hentet mere end iOS 15 gjorde, da den blev frigivet sidste efterår. Dette til trods for, at der faktisk er færre enheder, som iOS 16 understøtter. Eksempelvis er iPod Touch sorteret fra.

OVERBLIK: iOS 16 er nu klar til download – se nyhederne

Det er fortsat iOS 14, som af de seneste opdateringer, er downloadet mest.

På de første 24 timer blev iOS 16 downloadet af 6,71 procent af de aktive iOS-brugere. iOS 15 blev downloadet af 6,48 procent på det første døgn. Mens iOS 14 blev hentet af hele 9,22 procent af brugerne på det første døgn den var tilgængelig.

Ifølge 9to5mac.com var iOS 16 downloadet af 10,45 procent de første tre dage, mens iOS 15 og iOS 14 var henholdsvis 9,68 procent og 14,68 procent da de havde været frigivet i tre døgn.

Statistik fra Mixpanel fra torsdag den 15. september 2022 (Kilde: Mixpanel)
Statistik fra Mixpanel fra torsdag den 15. september 2022 (Kilde: Mixpanel)

Kigger vi på tallene fra Mixpanel for torsdag den 15. september 2022 klokken 10.00, er der nu flere, som har iOS 16 installeret end der iOS 14 eller ældre versioner.

Her er tallene henholdsvis 12,48 procent på iOS 16, mens der er 11,18 procent der har iOS 14 eller ældre. iOS 15 er fortsat den mest installerede version netop nu med 76,35 procent, ifølge Mixpanel.

Det kan sagtens være, at iOS 16 er mere interessant for brugerne, da den bringer en ny låseskærm, som kan ændres på måder, der ikke tidligere er set på iPhone-platformen.

LÆS OGSÅ: Sådan er iOS 16 – her er vores førstehåndsindtryk

Vil du nørde tallene lidt, så kan du se nærmere på, hvor hurtigt brugerne downloadede henholdsvis iOS 16, iOS 15 og iOS 14.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Da Apple frigav iOS 16 var det meldt ud, at iPadOS ikke blev opgradet til iPadOS 16 samtidig. Dog er der også en ny iPad-opdatering klar, som bringer den op på iPadOS 15.7.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram