iOS 16 slår iOS 15 i downloads

Ud fra de første dage er iOS 16 downloadet mere end tilfældet var med iOS 15.

iOS 16-lockscreen
Låseskærmen kan ændres markant med iOS 16 i forhold til, hvordan den tidligere har set ud på iOS. (Grafik: MereMobil.dk / Apple)

Apple udsendte den nye iOS 16 opdatering til iPhones tidligere i denne uge. Mixpanel har set nærmere på, hvor mange brugere som har downloadet den nye opdatering.

Faktisk er iOS 16 på de første dage hentet mere end iOS 15 gjorde, da den blev frigivet sidste efterår. Dette til trods for, at der faktisk er færre enheder, som iOS 16 understøtter. Eksempelvis er iPod Touch sorteret fra.

OVERBLIK: iOS 16 er nu klar til download – se nyhederne

Det er fortsat iOS 14, som af de seneste opdateringer, er downloadet mest.

På de første 24 timer blev iOS 16 downloadet af 6,71 procent af de aktive iOS-brugere. iOS 15 blev downloadet af 6,48 procent på det første døgn. Mens iOS 14 blev hentet af hele 9,22 procent af brugerne på det første døgn den var tilgængelig.

Ifølge 9to5mac.com var iOS 16 downloadet af 10,45 procent de første tre dage, mens iOS 15 og iOS 14 var henholdsvis 9,68 procent og 14,68 procent da de havde været frigivet i tre døgn.

Statistik fra Mixpanel fra torsdag den 15. september 2022 (Kilde: Mixpanel)
Statistik fra Mixpanel fra torsdag den 15. september 2022 (Kilde: Mixpanel)

Kigger vi på tallene fra Mixpanel for torsdag den 15. september 2022 klokken 10.00, er der nu flere, som har iOS 16 installeret end der iOS 14 eller ældre versioner.

Her er tallene henholdsvis 12,48 procent på iOS 16, mens der er 11,18 procent der har iOS 14 eller ældre. iOS 15 er fortsat den mest installerede version netop nu med 76,35 procent, ifølge Mixpanel.

Det kan sagtens være, at iOS 16 er mere interessant for brugerne, da den bringer en ny låseskærm, som kan ændres på måder, der ikke tidligere er set på iPhone-platformen.

LÆS OGSÅ: Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

Vil du nørde tallene lidt, så kan du se nærmere på, hvor hurtigt brugerne downloadede henholdsvis iOS 16, iOS 15 og iOS 14.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

👉 Tilmeld
til MereMobil's nyhedsbrev
Næste step 🖱️
Mit navn er

Mere til historien

Da Apple frigav iOS 16 var det meldt ud, at iPadOS ikke blev opgradet til iPadOS 16 samtidig. Dog er der også en ny iPad-opdatering klar, som bringer den op på iPadOS 15.7.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram