Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

Huawei Mate 50 Pro (Kilde: GSMArena.com)
Huawei Mate 50 Pro (Kilde: GSMArena.com)

Huawei har meldt ud, at de er klar med en international lancering af Mate 50-serien.

Huawei er kendt for at lancere premium-telefoner, som kan konkurrere på lige fod med Samsung og Apple, når det kommer til hardwaren

Bagsiden af telefonen kommer enten i glas eller vegansk læder. Varianten med glas kommer i farverne sølv eller sort, mens udgaven med det veganske læder vil komme i en orange farve.

Huawei overhaler Apple inden om

Ligesom på Mate 40 har Mate 50-serien også Huaweis "Space Ring" på bagsiden.

Det er netop i Space Ring, at kameraet dukker op. Kameraet byder på en 13 megapixels ultravidvinkelsensor, 64 megapixels telefotokamera og 50 megapixels ultrablændekamera. Man kan vælge enten autotilstand eller manuel, hvis man har mod på at justere blænden selv, hvilket gør man selv kan justere dybdeskarphed og sløringsgrad.

Forsiden af telefonen er dækket af en ny type glas, som hedder Kulun Glass, i stedet for Gorilla Glass. Ifølge Huawei, så gør Kunlun Glass enheden 10 gange mere holdbar end med almindeligt glas. Telefonen har IP-certificeringen IP68, som betyder den er vand- og støvbestandig.

Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Mate 50-serien kommer med Snapdragon 8+ Gen 1 processoren, samt et 4.700 mAh batteri, der understøtter 66 watts kablet opladning og 50 watts trådløs opladning. Mate 50 Pro kommer i konfigurationer med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, samt 8 GB RAM og 512 GB intern hukommelse.

Det er uvist, hvilke lande den internationale lancering dækker.

Huawei Mate 50-serien er trods den interessante hardware ikke en telefon, som kan anbefales herhjemme. Dette skyldes, at der fortsat ikke er Google Services på telefonen, da Huawei tidligere mistede rettighederne til at benytte Googles tjenester.

Mere til historien

I Danmark er Xiaomi blevet en interessant spiller, hvor det minder lidt om det, som Huawei byder på.

Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram