Genanvendte Fairphone 3-telefoner klar i handlen

KORT NYT: Et nyt liv er klar til nogle allerede brugte Fairphone 3-telefoner. De genbrugte telefoner kaldes Fairphone 3 New Life Edition.

Fairphone 3 New Life Edition (Foto: Fairphone)
Fairphone 3 New Life Edition (Foto: Fairphone)

Fairphone er klar med refurbished telefoner. Det er Fairphone 3-telefoner, der tidligere har været brugt og nu er istandsat og derfor kan genbruges.

Fairphone har fordoblet salget af bæredygtige smartphones

De genbrugte telefoner er klar i handlen med navnet Fairphone 3 New Life Edition.

Telefonerne er repareret i Frankrig og efterfølgende testet for at sikre, at de fungerer 100 procent som en ny. De kommer også med et nyt – eller lige så godt som nyt – batteri. Det betyder, at køberne er garanteret mindst 80 procent af den oprindelige kapacitet.

Fairphone 3 New Life Edition kommer også med to års garanti – præcis som de fabriksnye.

Fairphone 4 modtager certificering til erhvervslivet

De refurbished modeller af Fairphone 3 sælges så længe laver haves.

Prisen for Fairphone 3 New Life Edition star til 359 Euro på Fairphones hjemmeside.

Mere til historien

Fairphone er generelt designet meget "modulært", hvilket betyder det er nemt at reparerer og opgraderer. Alle dele kan nemt erstattes.

5,3 milliarder mobiltelefoner bliver affald i 2022

Gamle mobiltelefoner indeholder værdifuldt materiale og bør i langt højere grad genbruges, lyder opfordringen fra organisationer der har til formål, at håndtere producentansvaret for udtjent elektronik.

(mere…)
Derfor skal din gamle mobil genanvendes

Telefoner består af mange udrydningstruede metaller og mineraler. Derfor kan din brugte mobil gøre gavn og du får lidt økonomisk hjælp til en ny.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Apple genbruger materialer som aldrig før

I 2021 indeholdt Apple-produkter næsten 20 pct. genbrugsmaterialer, hvilket er den højeste procentdel til dato. Den grønne omstilling er i gang.

(mere…)
Her slutter livet for din iPhone

BAGGRUND: Jeg har besøgt en robot, der kan adskille og sortere iPhones til genanvendelse. Går fremtiden mod mere miljørigtig genanvendelse?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram