Fairphone 4 modtager certificering til erhvervslivet

Den bæredygtige Fairphone 4-smartphone har modtaget Android Enterprise Recommended-certificering.

Fairphone 4 reparation
Fairphone 4 er let at pille fra hinanden (Foto: Fairphone)

Fairphone 4 har modtaget Android Enterprise Recommended-certificeringen (AER), hvilket betyder at den kommer med i Googles program, der viser, hvilke telefoner som softwaremæssigt er relevant for virksomheder.

Er en producent med i AER-programmet så er de sikret den bedste og mest sikre mobiloplevelse. Google søger også for, at producenterne lever op til deres enterprise-krav både når det kommer til software og hardware.

-“Vi er stolte over at have modtaget AER-certificering for Fairphone 4. Som et lille smartphonemærke er det noget af en udfordring at opfylde Googles høje hardware- og softwarestandarder. Vores inklusion i programmet giver os mulighed for at udvide vores rækkevidde til virksomheden ved at demonstrere, at selvom vi er en lille virksomhed, kan vi tilbyde kunder den samme standard for support med hensyn til hyppighed og levetid for sikkerhedsopgraderinger, zero-touch-opdateringer og Mobile Device Management (MDM) som andre store smartphone-virksomheder rundt om i verden,” siger Wayne Huang, VP for produkter hos Fairphone i en pressemeddelelse.

Fairphone 4 introducere en femårs garanti uden ekstra omkostninger, der skal forsøge at få mobilkøberne til at benytte telefonen i længere tid.

Fairphone 4 kan let og relativt billigt repareres af virksomheders IT-afdelinger eller endda de ansatte selv, og Fairphone garanterer langsigtet tilgængelighed af reservedele kombineret med softwaresupport.

For Fairphone 4 er softwaresupport garanteret indtil udgangen af 2026 og inkluderer opgraderinger til Android 12 og Android 13 (og sigter mod Android 14 og 15).

Mere til historien

Over de seneste år er producenterne blevet bedre til at tilbyde længere opdateringsperioder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram