Er det Sub Mini Sonos udskyder?

Sonos bekræfter, at et nyt produkt udskydes til senere på året. Måske drejer det sig om en længe ventet mini-subwoofer.

Sonos Ray soundbar
Med den prisvenlige soundbar Sonos Ray savner Sonos-folket en prisvenlig subwoofer. (Foto: Sonos)

En længe ventet billigere version af en Sonos subwoofer ser ud til at vente på sig.

Spekulationerne er opstået efter Sonos onsdag fremlagde tal for andet kvartal og i samme moment meddelte, at selskabet har udskudt et kommende produkt.

Flere medier spekulerer i, at det drejer sig om en ny og mindre subwoofer end den enlige subwoofer, som Sonos i øjeblikket tilbyder.

Netop en læk om en billigere subwoofer slap ud i Sonos-appen allerede i november sidste år. Det var også optrådt i dokumenter hos den amerikanske godkendelsesmyndighed FCC. Subwooferen skulle ifølge The Verge bære navnet Sonos Sub Mini.

Kun ekko i sukkenes dal

Sonos-brugerne har længe sukket efter et billigere alternativ til den 6.300 kroner dyre SUB (GEN3), men har måttet kigge langt efter respons fra Sonos.

Sukkene er steget i takt med, at Sonos har lanceret stadigt billigere soundbars, som for eksempel Sonos Ray, der kan erhverves for godt 2.200 kroner.

LÆS OGSÅ: Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

Sonos øverste chef, Patrick Spence, har tidligere meddelt, at Sonos i regnskabsåret 2022, som går fra oktober 2021 til september 2022, vil fokuserer på nye produkter.

Indtil videre har Sonos lanceret Sonos Roam SL (uden mikrofoner) og førnævnte Sonos Ray.

En talsmand fra Sonos bekræfter overfor The Verge udskydelsen af det nye produkt, men siger intet om, at det vil blive en billigere subwoofer.

Det nye produkt er ifølge talsmanden udskudt til sidste kvartal i år.

Mere til historien

Google og Sonos mødes i retten i en ny slåskamp om patenter. Googles påstand er, at Sonos’ nye stemmeassistent bruger en række teknologier, som Google står bag. Læs om sagen her

Sonos er på vej med spændende nyt

Et nyt spændende produkt er på vej fra Sonos og forventningerne er store.

(mere…)
Sonos Move 2 test | Forbedret, tung og dyr

TEST: Batteritiden er længere, og lyden er bedre, men vægten og prisen er stadig høj. Læs min test af den transportable højttaler, Sonos Move 2, her.

(mere…)
Ny kraftig batterihøjttaler fra Sonos – Move 2

Sonos Move 2 har kraftigere lyd, længere batteritid, trådløs opladning og holder til vand.

(mere…)
Nu kan du købe Sonos højttalere med rabat

PRISTJEK: Sonos har i en begrænset periode sat prisen ned på udvalgte produkter, men er de så billigere? Det har vi tjekket.

(mere…)
Sonos Era 100 test | minimale lydforskelle

TEST: Era 100 lyder fint og har et par esser i ærmet. Lyden er dog ikke afgørende forskellig fra Sonos One.

(mere…)
Soundbar duel: Sonos vs. Samsung

Dy får federe lyd når du ser film og serier. Vi har testet to prisvenlige soundbar systemer fra Samsung og Sonos. Der er én klar vinder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram