Er det Sub Mini Sonos udskyder?

Sonos bekræfter, at et nyt produkt udskydes til senere på året. Måske drejer det sig om en længe ventet mini-subwoofer.

Sonos Ray soundbar
Med den prisvenlige soundbar Sonos Ray savner Sonos-folket en prisvenlig subwoofer. (Foto: Sonos)

En længe ventet billigere version af en Sonos subwoofer ser ud til at vente på sig.

Spekulationerne er opstået efter Sonos onsdag fremlagde tal for andet kvartal og i samme moment meddelte, at selskabet har udskudt et kommende produkt.

Flere medier spekulerer i, at det drejer sig om en ny og mindre subwoofer end den enlige subwoofer, som Sonos i øjeblikket tilbyder.

Netop en læk om en billigere subwoofer slap ud i Sonos-appen allerede i november sidste år. Det var også optrådt i dokumenter hos den amerikanske godkendelsesmyndighed FCC. Subwooferen skulle ifølge The Verge bære navnet Sonos Sub Mini.

Kun ekko i sukkenes dal

Sonos-brugerne har længe sukket efter et billigere alternativ til den 6.300 kroner dyre SUB (GEN3), men har måttet kigge langt efter respons fra Sonos.

Sukkene er steget i takt med, at Sonos har lanceret stadigt billigere soundbars, som for eksempel Sonos Ray, der kan erhverves for godt 2.200 kroner.

LÆS OGSÅ: Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

Sonos øverste chef, Patrick Spence, har tidligere meddelt, at Sonos i regnskabsåret 2022, som går fra oktober 2021 til september 2022, vil fokuserer på nye produkter.

Indtil videre har Sonos lanceret Sonos Roam SL (uden mikrofoner) og førnævnte Sonos Ray.

En talsmand fra Sonos bekræfter overfor The Verge udskydelsen af det nye produkt, men siger intet om, at det vil blive en billigere subwoofer.

Det nye produkt er ifølge talsmanden udskudt til sidste kvartal i år.

Mere til historien

Google og Sonos mødes i retten i en ny slåskamp om patenter. Googles påstand er, at Sonos' nye stemmeassistent bruger en række teknologier, som Google står bag. Læs om sagen her

Endelig kom den – Sonos Sub Mini

Den prisvenlige subwoofer Sonos Sub Mini er endelig offentliggjort. Her er, hvad du skal vide.

(mere…)
Ny high-end Sonos-højttaler er måske på vej

RYGTE: En ny stor Sonos højttaler, der kan sprede lyden i næsten alle retninger er på vej.

(mere…)
Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

TEST: Prisen er lav, men lyden ret fornuftig. Kraftig bas må du undvære, men lyden fylder alligevel ret meget. Læs min Sonos Ray test her.

(mere…)
Sonos bluetooth-højttaler fås nu i smarte farver

Den roste transportable højttaler, Sonos Roam, kommer nu i smartere farver, som er lidt mere interessante end sort og hvid.

(mere…)
Mød Sonos Ray – en soundbar til lavpris

Sonos Ray leverer mere power til lyden i dit TV – til en yderst overkommelig pris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram