Samsung bekræfter: Flip-mobil kommer i 71 farver

Nedtællingen til blandt andet Samsung Galaxy Z Flip 4 og nye Galaxy Watch er i fuld sving.

Galaxy Flip4 afsløret på billeder (Kilde: Mysmartprice)
Her er nogle bud på den kommende Galaxy Flip4. (Kilde: Mysmartprice)

Rygtebørsen fik ret i, at den længe ventede Samsung Galaxy Z Flip 4 vil kunne leveres i et hav af farver.

Faktisk vil det blive muligt, at bestille telefonen i ikke færre end 71 farvekombinationer. Det er dog ikke bekræftet, at den mulighed gives på disse breddegrader.

Ifølge 9to5Google vil den sydkoreanske teknologigigant slippe mobilen løs i “grundfarver” som benævnes grafit, pink gold, bora purple og blue – og så kombinere disse farver med grøn, marineblå, rød, gul og hvid.

Således opstår der i alt 71 mulige farvekombinationer på top- og bundpanelerne. Til forskel fra Z Flip 3, der blev lanceret sidste år, er farvepaletten udvidet fra 49 forskellige kombinationer til altså 71.

Samsung afslørede for knapt to uger siden, at lanceringen Galaxy Z Flip 4 vil ske den 10. august. Den lancering dække vi naturligvis tæt.

Flere nye produkter?

Udover Galaxy Z Flip 4 ventes det, at Samsung vil annoncere folde-modellen Galaxy Z Fold 4, og formentlig vil der også blive afsløret Galaxy Watch 5 og Galaxy Watch 5 Pro. Og tilsyneladende også nye earbuds.

Netop hvilke farver Galaxy Watch 5 vil komme i, er ikke bekræftet, men på rygtebørsen huserer både farverne grafit og sølv til både 40 millimeter- og 44 millimeter-modellerne. Dertil bydes der også ind med guld og blå.

Watch 5 Pro vil ifølge rygtebørsen tilsyneladende kun være tilgængelig i en udgave på 45 millimeter og åbenbart kun i kombinationer af sort og titanium.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Da Samsung løftede sløret for lanceringsdatoen, skete det med en kodet teaser i et opslag på Twitter. Det kan du læse mere om her

Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram