Samsung bekræfter: Flip-mobil kommer i 71 farver

Nedtællingen til blandt andet Samsung Galaxy Z Flip 4 og nye Galaxy Watch er i fuld sving.

Galaxy Flip4 afsløret på billeder (Kilde: Mysmartprice)
Her er nogle bud på den kommende Galaxy Flip4. (Kilde: Mysmartprice)

Rygtebørsen fik ret i, at den længe ventede Samsung Galaxy Z Flip 4 vil kunne leveres i et hav af farver.

Faktisk vil det blive muligt, at bestille telefonen i ikke færre end 71 farvekombinationer. Det er dog ikke bekræftet, at den mulighed gives på disse breddegrader.

Ifølge 9to5Google vil den sydkoreanske teknologigigant slippe mobilen løs i "grundfarver" som benævnes grafit, pink gold, bora purple og blue - og så kombinere disse farver med grøn, marineblå, rød, gul og hvid.

Således opstår der i alt 71 mulige farvekombinationer på top- og bundpanelerne. Til forskel fra Z Flip 3, der blev lanceret sidste år, er farvepaletten udvidet fra 49 forskellige kombinationer til altså 71.

Samsung afslørede for knapt to uger siden, at lanceringen Galaxy Z Flip 4 vil ske den 10. august. Den lancering dække vi naturligvis tæt.

Flere nye produkter?

Udover Galaxy Z Flip 4 ventes det, at Samsung vil annoncere folde-modellen Galaxy Z Fold 4, og formentlig vil der også blive afsløret Galaxy Watch 5 og Galaxy Watch 5 Pro. Og tilsyneladende også nye earbuds.

Netop hvilke farver Galaxy Watch 5 vil komme i, er ikke bekræftet, men på rygtebørsen huserer både farverne grafit og sølv til både 40 millimeter- og 44 millimeter-modellerne. Dertil bydes der også ind med guld og blå.

Watch 5 Pro vil ifølge rygtebørsen tilsyneladende kun være tilgængelig i en udgave på 45 millimeter og åbenbart kun i kombinationer af sort og titanium.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Da Samsung løftede sløret for lanceringsdatoen, skete det med en kodet teaser i et opslag på Twitter. Det kan du læse mere om her

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram