Samsung bekræfter: Flip-mobil kommer i 71 farver

Nedtællingen til blandt andet Samsung Galaxy Z Flip 4 og nye Galaxy Watch er i fuld sving.

Galaxy Flip4 afsløret på billeder (Kilde: Mysmartprice)
Her er nogle bud på den kommende Galaxy Flip4. (Kilde: Mysmartprice)

Rygtebørsen fik ret i, at den længe ventede Samsung Galaxy Z Flip 4 vil kunne leveres i et hav af farver.

Faktisk vil det blive muligt, at bestille telefonen i ikke færre end 71 farvekombinationer. Det er dog ikke bekræftet, at den mulighed gives på disse breddegrader.

Ifølge 9to5Google vil den sydkoreanske teknologigigant slippe mobilen løs i "grundfarver" som benævnes grafit, pink gold, bora purple og blue - og så kombinere disse farver med grøn, marineblå, rød, gul og hvid.

Således opstår der i alt 71 mulige farvekombinationer på top- og bundpanelerne. Til forskel fra Z Flip 3, der blev lanceret sidste år, er farvepaletten udvidet fra 49 forskellige kombinationer til altså 71.

Samsung afslørede for knapt to uger siden, at lanceringen Galaxy Z Flip 4 vil ske den 10. august. Den lancering dække vi naturligvis tæt.

Flere nye produkter?

Udover Galaxy Z Flip 4 ventes det, at Samsung vil annoncere folde-modellen Galaxy Z Fold 4, og formentlig vil der også blive afsløret Galaxy Watch 5 og Galaxy Watch 5 Pro. Og tilsyneladende også nye earbuds.

Netop hvilke farver Galaxy Watch 5 vil komme i, er ikke bekræftet, men på rygtebørsen huserer både farverne grafit og sølv til både 40 millimeter- og 44 millimeter-modellerne. Dertil bydes der også ind med guld og blå.

Watch 5 Pro vil ifølge rygtebørsen tilsyneladende kun være tilgængelig i en udgave på 45 millimeter og åbenbart kun i kombinationer af sort og titanium.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes to gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Da Samsung løftede sløret for lanceringsdatoen, skete det med en kodet teaser i et opslag på Twitter. Det kan du læse mere om her

Pris og salgsstart lækket på Samsung Galaxy S23-serien

Samsung er på vej med Galaxy S23-serien, som offentliggøres om små to uger. Billeder, specifikationer og prisen er afsløret.

(mere…)
Er dette Google Pixel Fold?

En YouTuber har fået hænderne i en fysisk prototype af det, som angiveligt skulle være den kommende Google Pixel Fold. 

(mere…)
Salget af foldbare vil næsten fordobles i år

Forventningerne til foldbare smartphones er stor i 2023. Der kom interessante modeller i 2022 der solgte godt. Analysefirma forventer tæt på en fordobling.

(mere…)
Hele Samsung Galaxy S23-serien er nu lækket

Billeder af alle de kommende Samsung Galaxy S23-modeller er lækket inden den officielle præsentation.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 pressemateriale lækket

Pressemateriale om den kommende Samsung Galaxy S23-serie er angiveligt lækket og viser pressefotos.

(mere…)
Samsung bekræfter Unpacked event

Samsung har netop udsendt invitationerne til den kommende Unpacked event, hvor Galaxy S23-serien præsenteres.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram