Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

Samsung Galaxy Buds2 Pro
Samsung Galaxy Buds2 Pro fås blandt andet i denne lækre farve (Foto: MereMobil.dk)

Gennem tiden har jeg langt fra altid været imponeret over headsets fra Samsung, men med Galaxy Buds Pro, var det som om, at alt det trælse var væk.

ANMELDELSE: Så godt lyder Galaxy Buds Pro

Nu optimerer Samsung yderligere på produktet og sender snart Galaxy Buds2 Pro på markedet. Jeg har endnu ikke lyttet til headsettet, men jeg har store forventninger.

En af nyhederne i Galaxy Buds2 Pro er, at størrelsen og vægten er reduceret med 15 procent. En kommende test må vise, om det er en god idé. Konkurrenten Jabra lancerede nemlig også et headset på et tidspunkt, hvor størrelsen var reduceret. Dette gjorde så blot, at de lettere faldt ud af ørene.

Hver ear-bud har to bittesmå højttalere og så har Samsung forbedret på støjreduktionen og gjort headsettet mindre modtagelig overfor vindstøj.

Galaxy Buds2 Pro har også en funktion som gør, at hvis nogen taler til mig mens støjreduktionen er aktiveret, så lader headsettet lyd slippe igennem til øret, så du kan høre, hvad der bliver sagt.

Modstår regn

Du skal ikke være bekymret for en kraftig regnbyge. Galaxy Buds2 Pro er nemlig IPX7-certificeret. Det tåler således nedsækning i ferskvand i op til én metser dybde i 30 minutter.

Med aktiv støjreduktion aktiveret er der musik- og podcasts i ørene i otte timer. Dette nedbringes til fem timer, når støjreduktionen aktiveres.

Galaxy Buds2 Pro fungerer på tværs af alle Samsung-enheder, men kan benyttes på alle enheder med Bluetooth – inklusive iPhone.

Via SmartThings-appen kan headsettet findes, såfrem det skulle blive væk.

Opladningsæsken kan oplades trådløst eller kablet via USB-C stik.

Det koster Galaxy Buds2 Pro

Samsung Galaxy Buds2 Pro
Samsung Galaxy Buds2 Pro kommer i tre farvevarianter (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Buds2 Pro koster 1.799 kroner. Salget starter den 26. august 2022. Farvemulighederne bliver Graphite, Bora Purple og White.

I forsalgsperioden tilbyder udvalgte forhandlere en trådløs oplader med ved købet af Galaxy Buds2 Pro. Denne har en værdi af 649 kroner.

Mere til historien

På et senere tidspunkt bringer jeg en anmeldelse af Samsung Galaxy Buds2 Pro.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Apple har opdateret AirPods Pro med USB-C

Det er ikke kun iPhone 15-serien, som har fået USB-C-stik, det har opladeæsken til en opdateret AirPods Pro variant også.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Doro nedbryder skellet mellem headset og høreapparat

Folk med høreproblemer får en ny mulighed med Doros nye, banebrydende headset.

(mere…)
WOW! Jeg burde have dette headset

Mit favoritheadset Beoplay EX fås nu i en vildt flot Ferrari-udgave.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram