Dansk sammenlægning af HBO Max sker først i 2024

Inden 2025 er planerne for Warner Bros. Discovery, at HBO Max globalt runder 130 millioner abonnenter.

Wonder Woman
"Wonder Woman" med den gudesmukke israelske skuespiller og model Gal Gadot kan streames på HBO Max. (Foto: Warner Bros. Entertainment Inc)

De danske brugere af streamingtjenesterne HBO Max og Discovery+ må vente til 2024 før de vil opleve den bebudede sammenlægning af de to tjenester.

Det er budskabet fra topchefen hos Warner Bros. Discovery, Jean-Briac Perrette. Han er administrerende direktør og præsident i Global Streaming og Interactive.

- "Vores primære fokus for udrulningen vil være på de markeder, hvor HBO Max allerede er lanceret," siger han til Yahoo News.

Planen er således at lancere den nye, kombinerede steamingtjeneste i USA om et år.

Senere i 2023 kommer turen til Latinamerika (som i dette tilfælde formentlig betyder de amerikanske lande syd for USA, red.), mens de europæiske lande - herunder Danmark - med HBO Max vil følge efter i begyndelsen af ​2024.

Dertil kommer lanceringer i det som Jean-Briac Perrette betegner som "vigtige Asien-Stillehavsområder og nogle nye europæiske markeder". Det vil ligeledes ske i 2024.

"Vi skal gøre det rigtigt"

Ifølge Jean-Briac Perrette er det teknikken bag de to platforme og migrering af kunder, som ligger til grund på tidsplanen:

- "Der er meget at gøre, og vi er fast besluttede på at få det gjort rigtigt, hvilket vil tage lidt tid."

Ambitionen er, at hente millioner af nye kunder i forbindelse med sammenlægningen af HBO Max og Discovery+. Således er ambitionen ifølge Jean-Briac Perrette at hente flere end 40 millioner abonnenter inden 2025. Det vil betyde, at HBO Max globalt når op på et samlet antal abonnenter på omkring 130 millioner.

Til sammenligning har Netflix i omegnen af 220 millioner abonnenter - og slås med et faldende antal.

De første to kvartaler i 2022 tabte Netflix tæt på 1,2 millioner betalende kunder, mens HBO Max var i fremgang.

Mere til historien

Dansk produceret indhold er ikke længere en prioritet for HBO Max. Beslutningen er blandt gået ud over den danske produktion "Kamikaze", der ellers fremhæves som en af de største successer for HBO Max.

Snyder du med Disney+ skal du læse her

Deler du dit password til Disney+…? Du skal nok overveje en anden strategi.

(mere…)
TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram