Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)
Apples fremgang i andet kvart var især tydeligt i Europa. (Foto: Apple)

Meget tyder på, at Apple er ved at gøre klar til at snuppe en pæn luns af det “hul”, som er opstået efter at producenterne af Android-smartphones har oplevet tab af markedsandele.

Apple har angiveligt bedt sine leverandører om, at være klar ved maskinerne, så der kan sprøjtes 95 millioner enheder ud af den kommende iPhone-serie, som ventes at få navnet iPhone 14.

Det er mediet Wccftech, der, med det kinesiske medie United Daily News som kilde, skriver, at Apple har bedt leverandørerne om, at øge produktionen fra 90 millioner enheder til 95 millioner enheder.

Samtidig spekuleres der i, at køberne ser en fordel i at opgradere til iPhones med større skærme. Den spekulation begrundes med, at Apple åbenbart ikke vil have iPhone Mini med i 14-serien.

LÆS MERE: iPhone 13 Mini test – lille mobil med stor værdi

Apple har førertrøjen på

Det er kun godt en måned siden, at vi kunne berette at alt tydede på, at Apple ville nedjustere produktionen af iPhone 14-modellerne. Det skulle ske på grund af den globale mangel på mikrochips.

Siden er Apple kommet med et regnskab, som fik aktiekursen til at stige. Salget af iPhones var i andet kvartal steget med knapt tre procent samtidig med, at smartphones på tværs af mærker havde oplevet af afmatning.

Af regnskabet fremgik det, at Apple havde formået at øge afgangen af mobiler fra fabrikkerne og altså sikre sig større markedsandele.

I tørre tal var de samlede indtægter i andet kvartal 2022 fra iPhones på 40,67 milliarder dollar, hvilket var et par milliarder dollar mere end analytikere havde spået.

Apples fremgang i andet kvart var især tydeligt i Europa, og blev båret af 5G-versionen iPhone SE, men det vil næppe fortsætte. Læs her hvorfor.

Mere til historien

Apple har traditionen tro endnu ikke meldt en lanceringsdato for den serie, som ventes at få modelnavnet 14. Men ligeledes traditionen tro er der i månedsvis blevet gættet på den 13. september – altså den anden tirsdag i september, som traditionen tro, er store Apple-dag.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram