Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

Apple er klar med iPhone 13 Pro i en ny grangrøn farvevariant (Foto: Apple)
Apples fremgang i andet kvart var især tydeligt i Europa. (Foto: Apple)

Meget tyder på, at Apple er ved at gøre klar til at snuppe en pæn luns af det "hul", som er opstået efter at producenterne af Android-smartphones har oplevet tab af markedsandele.

Apple har angiveligt bedt sine leverandører om, at være klar ved maskinerne, så der kan sprøjtes 95 millioner enheder ud af den kommende iPhone-serie, som ventes at få navnet iPhone 14.

Det er mediet Wccftech, der, med det kinesiske medie United Daily News som kilde, skriver, at Apple har bedt leverandørerne om, at øge produktionen fra 90 millioner enheder til 95 millioner enheder.

Samtidig spekuleres der i, at køberne ser en fordel i at opgradere til iPhones med større skærme. Den spekulation begrundes med, at Apple åbenbart ikke vil have iPhone Mini med i 14-serien.

LÆS MERE: iPhone 13 Mini test – lille mobil med stor værdi

Apple har førertrøjen på

Det er kun godt en måned siden, at vi kunne berette at alt tydede på, at Apple ville nedjustere produktionen af iPhone 14-modellerne. Det skulle ske på grund af den globale mangel på mikrochips.

Siden er Apple kommet med et regnskab, som fik aktiekursen til at stige. Salget af iPhones var i andet kvartal steget med knapt tre procent samtidig med, at smartphones på tværs af mærker havde oplevet af afmatning.

Af regnskabet fremgik det, at Apple havde formået at øge afgangen af mobiler fra fabrikkerne og altså sikre sig større markedsandele.

I tørre tal var de samlede indtægter i andet kvartal 2022 fra iPhones på 40,67 milliarder dollar, hvilket var et par milliarder dollar mere end analytikere havde spået.

Apples fremgang i andet kvart var især tydeligt i Europa, og blev båret af 5G-versionen iPhone SE, men det vil næppe fortsætte. Læs her hvorfor.

Mere til historien

Apple har traditionen tro endnu ikke meldt en lanceringsdato for den serie, som ventes at få modelnavnet 14. Men ligeledes traditionen tro er der i månedsvis blevet gættet på den 13. september - altså den anden tirsdag i september, som traditionen tro, er store Apple-dag.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram