Subway Surfers Tag - kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

Subway Surfers Tag
Folkene bag Subway Surfers kommer nu med et spin-off til det gamle spil (Foto: Apple)

Subway Surfers er det mest downloadede spil på Apples App Store og er siden sin debut for 10 år siden blevet downloadet 3 miliarder gange. Nu har firmaet bag, SYBO Games, udgivet en spin-off af det gamle spil, helt eksklusivt på Apple Arcade.

I Subway Surfers Tag skal du skate gennem arenaer som banegården, parken og havnen. Hver arena har forskellige missioner. For eksempel at tagge skilte, lave specielle tricks, smadre robotter, samle mønter og meget mere.

Jo mere du tagger jo flere point får du og jo sværere bliver opgaverne. ...og når jeg siger tagge, er det ikke ment som at tagge venner og familie på fjollede billeder på Facebook og Instagram, men i stedet som graffitimalere der skriver deres navn på mure og tog med mere.

SubwaySurfersTag_ingame_02
Subway Surfers Tag er tro mod originalen og du vil blive jagtet når du tagger tog og skilte (Foto: SYBO)

Det må man naturligvis ikke og helt i tråd med det gamle Subway Surfers kommer vagten efter dig, ligesom dit hoverboard kan løbe tør for strøm. Det er derfor vigtigt at samle de svævende batterier, mens du smadrer dig igennem robotterne.

Subway Surfers Tag har fire spilbare karakterer: Jake, Tricky, Fresh og Yutani. De har alle særlige unikke evner og med de mønter du samler, kan du i shoppen købe nye karakterspecifikke tricks.

Synes du Subway Surfers Tag lyder som en spændende udvikling fra det gamle Subway Surfers og gerne vil prøve det, skal du have et Apple Arcade abonnement.

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i din indbakke hver onsdag og lørdag?

Mere til historien

Apple Arcade er Apples spiltjeneste, hvor alle spil er fri for reklamer og in-app køb. Har du købt et nyt Apple-produkt kan du typisk få tre måneders gratis abonnement eller én måned hvis det er første gang du prøver tjenesten. Ellers koster et abonnement 39 kroner om måneden.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
World of Warcraft lukker i Kina 

World of Warcraft, WoW, lukkes i Kina. Det vil påvirke millioner af spillere.

(mere…)
EU kan spænde ben for Microsofts opkøb af Activision Blizzard

Sidste år købte Microsoft spilproducenten Activision Blizzard. Aftalen er endnu ikke endelig godkendt og kan ende med at blive afvist.

(mere…)
GTA-spillere hacket 

Spillere af GTA er blevet udsat for ødelæggende hackerangreb på deres konti. Rockstar Games har bekræftet angrebet. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram