Subway Surfers Tag – kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version – Subway Surfers Tag.

Subway Surfers Tag
Folkene bag Subway Surfers kommer nu med et spin-off til det gamle spil (Foto: Apple)

Subway Surfers er det mest downloadede spil på Apples App Store og er siden sin debut for 10 år siden blevet downloadet 3 miliarder gange. Nu har firmaet bag, SYBO Games, udgivet en spin-off af det gamle spil, helt eksklusivt på Apple Arcade.

I Subway Surfers Tag skal du skate gennem arenaer som banegården, parken og havnen. Hver arena har forskellige missioner. For eksempel at tagge skilte, lave specielle tricks, smadre robotter, samle mønter og meget mere.

Jo mere du tagger jo flere point får du og jo sværere bliver opgaverne. …og når jeg siger tagge, er det ikke ment som at tagge venner og familie på fjollede billeder på Facebook og Instagram, men i stedet som graffitimalere der skriver deres navn på mure og tog med mere.

SubwaySurfersTag_ingame_02
Subway Surfers Tag er tro mod originalen og du vil blive jagtet når du tagger tog og skilte (Foto: SYBO)

Det må man naturligvis ikke og helt i tråd med det gamle Subway Surfers kommer vagten efter dig, ligesom dit hoverboard kan løbe tør for strøm. Det er derfor vigtigt at samle de svævende batterier, mens du smadrer dig igennem robotterne.

Subway Surfers Tag har fire spilbare karakterer: Jake, Tricky, Fresh og Yutani. De har alle særlige unikke evner og med de mønter du samler, kan du i shoppen købe nye karakterspecifikke tricks.

Synes du Subway Surfers Tag lyder som en spændende udvikling fra det gamle Subway Surfers og gerne vil prøve det, skal du have et Apple Arcade abonnement.

NYT OM APPLE: Vil du have de seneste Apple-nyheder og andre technyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag?

Næste step 👆

Mere til historien

Apple Arcade er Apples spiltjeneste, hvor alle spil er fri for reklamer og in-app køb. Har du købt et nyt Apple-produkt kan du typisk få tre måneders gratis abonnement eller én måned hvis det er første gang du prøver tjenesten. Ellers koster et abonnement 39 kroner om måneden.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Spil Doom på robotplæneklipperen

Husker du videospillet Doom? Så kan du glæde dig til, at det nostalgiske spil snart kan spilles på din robotplæneklipper. Ja du læste rigtigt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram