Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

Moto Razr Weibo
Motorolas foldbare Moto Razr 2022, bliver lanceret i Kina den 2. august (Foto: Motorola/Weibo)

Så sent som i sidste uge skrev jeg, at rapporter fra Kina pegede i retning af at Motorolas kommende foldbare smartphone, kunne blive forsinket. Få dage efter annoncerer de så helt officielt lanceringsdatoen for Moto Razr.

Det har de gjort via det kinesiske sociale medie Weibo, hvor Motorola fortæller, at de vil løfte sløret for Moto Razr 2022 og Moto X30 Pro i Kina den 2. august 2022.

Razr vil i første omgang kun blive solgt på det kinesiske marked, men forventes at komme til salg i andre markeder på et senere tidspunkt.

Moto X30 Pro, der lanceres sammen med Moto Razr, bliver også en rigtigt spændende telefon, hvor Motorola vil prøve at skubbe til deres egne grænser. For eksempel kommer den med et 200 megapixels kamera og 125 watt hurtigopladning.

Den kommer med stor sandsynlighed også til salg uden for Kina. Dog under navnet Motorola Edge 30 Ultra.

To nye flagskibsmodeller

Med en Moto Razr med specifikationer der er et flagskib værdigt og en Moto X30 Pro , der også byder på mange spændende nyheder, bliver det spændende at se om de kan lukke lidt af hullet op til Samsung.

Samsung der forresten afslører deres foldbare Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4 ved et Unpacked-event den 10. august. Hvor det også forventes, at de fremviser Galaxy Watch 5-serien og Galaxy Buds Pro ved samme lejlighed.

Uanset hvor glad jeg er for Motorola, har Samsung for alvor sat sig hårdt på markedet for foldbare telefoner og der skal virkelig vises noget lækkert frem for at de kan stjæle af Samsungs kunder.

Vi følger selvfølgelig begge lanceringer.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Moto X30 Pro eller Edge 30 Ultra, som den vil komme til at hedde på vores breddegrader, bliver en af de første telefoner der vil benytte Samsungs 200 megapixel ISOCELL HP1 sensor.

OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Macbook Air med M3-chip på vej 

RYGTE: Apple arbejder angiveligt på en M3-baseret MacBook Air. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram