Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

Moto Razr Weibo
Motorolas foldbare Moto Razr 2022, bliver lanceret i Kina den 2. august (Foto: Motorola/Weibo)

Så sent som i sidste uge skrev jeg, at rapporter fra Kina pegede i retning af at Motorolas kommende foldbare smartphone, kunne blive forsinket. Få dage efter annoncerer de så helt officielt lanceringsdatoen for Moto Razr.

Det har de gjort via det kinesiske sociale medie Weibo, hvor Motorola fortæller, at de vil løfte sløret for Moto Razr 2022 og Moto X30 Pro i Kina den 2. august 2022.

Razr vil i første omgang kun blive solgt på det kinesiske marked, men forventes at komme til salg i andre markeder på et senere tidspunkt.

Moto X30 Pro, der lanceres sammen med Moto Razr, bliver også en rigtigt spændende telefon, hvor Motorola vil prøve at skubbe til deres egne grænser. For eksempel kommer den med et 200 megapixels kamera og 125 watt hurtigopladning.

Den kommer med stor sandsynlighed også til salg uden for Kina. Dog under navnet Motorola Edge 30 Ultra.

To nye flagskibsmodeller

Med en Moto Razr med specifikationer der er et flagskib værdigt og en Moto X30 Pro , der også byder på mange spændende nyheder, bliver det spændende at se om de kan lukke lidt af hullet op til Samsung.

Samsung der forresten afslører deres foldbare Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4 ved et Unpacked-event den 10. august. Hvor det også forventes, at de fremviser Galaxy Watch 5-serien og Galaxy Buds Pro ved samme lejlighed.

Uanset hvor glad jeg er for Motorola, har Samsung for alvor sat sig hårdt på markedet for foldbare telefoner og der skal virkelig vises noget lækkert frem for at de kan stjæle af Samsungs kunder.

Vi følger selvfølgelig begge lanceringer.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Moto X30 Pro eller Edge 30 Ultra, som den vil komme til at hedde på vores breddegrader, bliver en af de første telefoner der vil benytte Samsungs 200 megapixel ISOCELL HP1 sensor.

Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram