Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

Moto Razr Weibo
Motorolas foldbare Moto Razr 2022, bliver lanceret i Kina den 2. august (Foto: Motorola/Weibo)

Så sent som i sidste uge skrev jeg, at rapporter fra Kina pegede i retning af at Motorolas kommende foldbare smartphone, kunne blive forsinket. Få dage efter annoncerer de så helt officielt lanceringsdatoen for Moto Razr.

Det har de gjort via det kinesiske sociale medie Weibo, hvor Motorola fortæller, at de vil løfte sløret for Moto Razr 2022 og Moto X30 Pro i Kina den 2. august 2022.

Razr vil i første omgang kun blive solgt på det kinesiske marked, men forventes at komme til salg i andre markeder på et senere tidspunkt.

Moto X30 Pro, der lanceres sammen med Moto Razr, bliver også en rigtigt spændende telefon, hvor Motorola vil prøve at skubbe til deres egne grænser. For eksempel kommer den med et 200 megapixels kamera og 125 watt hurtigopladning.

Den kommer med stor sandsynlighed også til salg uden for Kina. Dog under navnet Motorola Edge 30 Ultra.

To nye flagskibsmodeller

Med en Moto Razr med specifikationer der er et flagskib værdigt og en Moto X30 Pro , der også byder på mange spændende nyheder, bliver det spændende at se om de kan lukke lidt af hullet op til Samsung.

Samsung der forresten afslører deres foldbare Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4 ved et Unpacked-event den 10. august. Hvor det også forventes, at de fremviser Galaxy Watch 5-serien og Galaxy Buds Pro ved samme lejlighed.

Uanset hvor glad jeg er for Motorola, har Samsung for alvor sat sig hårdt på markedet for foldbare telefoner og der skal virkelig vises noget lækkert frem for at de kan stjæle af Samsungs kunder.

Vi følger selvfølgelig begge lanceringer.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Moto X30 Pro eller Edge 30 Ultra, som den vil komme til at hedde på vores breddegrader, bliver en af de første telefoner der vil benytte Samsungs 200 megapixel ISOCELL HP1 sensor.

Bloomberg: iPhone 14 afsløres den 7. september 2022

Vi nærmer os en kommende iPhone-lancering. Bloomberg mener, at iPhone 14-series afsløres onsdag den 7. september 2022.

(mere…)
Forskning: Apple Watch kunne tjekke for hjerteanfald

Apple Watch reddede techskribents liv. Forskning tyder på, at avancerede sundhedsfunktioner kan nå til Apple Watch.

(mere…)
Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Den første smartphone med 200 megapixels kamera

Motorola har præsenteret verdens første med et 200 megapixels kamera. Læs mere om den her.

(mere…)
Motorola Razr 2022 er nu officiel

Motorola har netop offentliggjort Razr 2022. Fokus er lagt på, at den er minimalistisk, kompakt og i lommestørrelse.

(mere…)
Motorola bekræfter den 11. august som dato for event

Rygterne har svirret efter det i sidste uge endte med en eventaflysning. Nu bekræfter Motorola en ny dato for præsentationen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram