3 fortsætter successen med "let fremgang"

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

Teleselskabet fortsætter kundefremgangen i andet kvartal af 2022. Foto: 3

Teleselskabet 3 og søsterselskabet Oister holder med udgangen af andet kvartal fast i en kundebase på den anden side af 1,5 millioner.

Således har 3 og Oister i andet kvartal fået tilgang af 12.000 flere kunder, så kundebasen sammenlagt er oppe på 1.518.000.

Teleselskabet kalder det i en pressemeddelelse en "let fremgang" og "et tilfredsstillende resultat".

Samtidig fortsætter teleselskabet den positive tendens om stigende vækst af kundegrundlaget fra første kvartal, står der i meddelelsen.

Påvirkes udefra

3's øverste chef, Morten Christiansen peger på, at interessen hos kunderne samler sig om kerneproduktet 3LikeHome "i en tid hvor det er vigtigere end nogensinde før at kunne holde sig orienteret på farten".

- "Der er ingen tvivl om, at vi agerer i en verden, hvor der er mange udefrakommende faktorer, der påvirker vores resultat. Med det i mente er resultatet ved for andet kvartal tilfredsstillende", tilføjer Morten Christiansen.

Æder sig ind på konkurrenterne

Med yderligere 12.000 kunder fortsætter 3 med, at æde sig ind på konkurrenterne. Således fik selskabet 16.000 nye kunder i årets første kvartal og krydsede en milepæl med 1,506 millioner mobilkunder.

3 er større end Telia, som efter første kvartal har 1,366 millioner kunder. Næste offer i køen er Telenor, der i 2021 havde 1,646 millioner mobilkunder.

Teleanalytiker John Strand fra Strand Consult har tidligere vurderet, at 3 "har potentiale til at overhale Telenor og blive andenstørst i Danmark" efter Yousee.

John Strand peger på, at 3 står stærkt fordi det udelukkende har mobilfokus.

Med 5G-netværkene, der bygges i stor stil, kan 3 hente kunder ind, som vil købe både mobiltelefoni og bredbånd til hjemmet - leveret via luften vel at mærke, vurderer teleanalytikeren.

For nylig kunne 3 desuden oplyse, at 3 oplyser samtidig, at 60 procent af teleselskabets netværk nu har 5G og moderniseret 4G.

Mere til historien

I andet kvartal af 2022 omsatte 3 for 700 millioner kroner. Driftsresultatet før afskrivninger endte på 172 millioner kroner.

Danskerne flokkes atter til Europa efter ”corona”

Nye tal fra mobilnettene viser, at danskerne for alvor er taget afsted på sommerferie og det sydlige Europa igen en favorit.

(mere…)
Mere data brugt på Roskilde Festival end nogensinde før

Teleselskabet 3 brugte endnu engang Roskilde Festival til at teste udstyr, som senere kan komme alle danskere til gode.

(mere…)
Kan 3 overhale Telenor?

3 har slået Telia, men kan de presse sig foran Telenor? Ja, siger en teleanalytiker.

(mere…)
3 er klar med 5G-internet til hjemmet

Du kan nu købe en 5G-router til internetadgang i hjemmet hos 3.

(mere…)
5G-status for 3's kunder - så langt er 3

OVERBLIK: 5G-udrulningen hos 3 er bagefter tidsplanen, men det er ventetiden værd. Få en stor status på 3's 5G-planer.

(mere…)
Mere data på ferierejser fra i dag

Abonnenter hos et teleselskab kan fra i dag benytte lige så meget data i EU som herhjemme.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram