3 fortsætter successen med “let fremgang”

Teleselskabet 3 har igen positiv vækst og kan notere 12.000 nye kunder i andet kvartal.

Teleselskabet fortsætter kundefremgangen i andet kvartal af 2022. Foto: 3

Teleselskabet 3 og søsterselskabet Oister holder med udgangen af andet kvartal fast i en kundebase på den anden side af 1,5 millioner.

Således har 3 og Oister i andet kvartal fået tilgang af 12.000 flere kunder, så kundebasen sammenlagt er oppe på 1.518.000.

Teleselskabet kalder det i en pressemeddelelse en “let fremgang” og “et tilfredsstillende resultat”.

Samtidig fortsætter teleselskabet den positive tendens om stigende vækst af kundegrundlaget fra første kvartal, står der i meddelelsen.

Påvirkes udefra

3’s øverste chef, Morten Christiansen peger på, at interessen hos kunderne samler sig om kerneproduktet 3LikeHome “i en tid hvor det er vigtigere end nogensinde før at kunne holde sig orienteret på farten”.

– “Der er ingen tvivl om, at vi agerer i en verden, hvor der er mange udefrakommende faktorer, der påvirker vores resultat. Med det i mente er resultatet ved for andet kvartal tilfredsstillende”, tilføjer Morten Christiansen.

Æder sig ind på konkurrenterne

Med yderligere 12.000 kunder fortsætter 3 med, at æde sig ind på konkurrenterne. Således fik selskabet 16.000 nye kunder i årets første kvartal og krydsede en milepæl med 1,506 millioner mobilkunder.

3 er større end Telia, som efter første kvartal har 1,366 millioner kunder. Næste offer i køen er Telenor, der i 2021 havde 1,646 millioner mobilkunder.

Teleanalytiker John Strand fra Strand Consult har tidligere vurderet, at 3 “har potentiale til at overhale Telenor og blive andenstørst i Danmark” efter Yousee.

John Strand peger på, at 3 står stærkt fordi det udelukkende har mobilfokus.

Med 5G-netværkene, der bygges i stor stil, kan 3 hente kunder ind, som vil købe både mobiltelefoni og bredbånd til hjemmet – leveret via luften vel at mærke, vurderer teleanalytikeren.

For nylig kunne 3 desuden oplyse, at 3 oplyser samtidig, at 60 procent af teleselskabets netværk nu har 5G og moderniseret 4G.

Mere til historien

I andet kvartal af 2022 omsatte 3 for 700 millioner kroner. Driftsresultatet før afskrivninger endte på 172 millioner kroner.

Nu sælger 3 brugte telefoner

Du kan spare 4.800 kroner på en iPhone, hvis den må være brugt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Påbud til 3 og indskærpelse af regler

Ikke alle danske mobilselskaber har fulgt reglerne om bindingsperioder. Afgørelse har tilbagevirkende kraft.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram