3 er over halvvejs med opgraderet og hurtigere internet

3 forventer at være “stort set” færdige med at rulle 5G-netværk ud ved årsskiftet. Foto: 3

Teleselskabet 3 ruller videre med dets hurtige mobile internet. Således står der nu 19 nye kommuner fordelt over hele landet på listen.

– “Vi bygger nye antennepositioner og opgraderer vores eksisterende til 5G og moderniseret 4G i hele Danmark,” siger Netværksdirektør i 3, Kim Christensen, i en pressemeddelelse.

3 oplyser samtidig, at 60 procent af teleselskabets netværk nu har 5G og moderniseret 4G.

Således er 3 godt fremme i kapløbet mellem et øget behov for hurtigere og stabilt mobilt internet og et stadig stigende dataforbrug.

– “Vi ser, at dataforbruget på mobilen fortsætter med at stige. Her skal den digitale infrastruktur naturligvis følge med. Med udrulningen af 5G sikrer vi høj kapacitet i netværket, så vores kunder fortsat får en god og stabil forbindelse på mobilen”, siger Kim Christensen og lover, at det også gælder trods stigende dataforbrug.

I takt med etableringen af det nye hurtige 5G-netværk moderniseres 4G-netværket med nyt radioudstyr og antennesystemer, som kan udnytte 3’s frekvenser bedre. Det betyder, at 3’s kunder i fremtiden får en bedre oplevelse når de taler i telefon eller streamer serier via mobilt internet.

Ifølge 3 forventer selskabet, at være “stort set” færdige med at rulle 5G-netværk ud ved årsskiftet.

Mere til historien

For at få glæde af det forbedrede 5G-netværk, skal kunderne først og fremmest være i nærheden af en antenneposition, der er opgraderet til 5G. Dernæst kræver det, at mobiltelefonen understøtter 5G. Desuden mobilbrugeren have et abonnement, der indeholder 5G.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram